Poschodová tribúna aj veľké plátno. Navštívte náš nový pub

Poschodová tribúna, veľké plátno, TV obrazovky, skvelé pivo a tematické občerstvenie. To je Tribúna Futbal Pub, ideálne miesto na sledovanie športových prenosov.

Hľadáte skutočnú športovú atmosféru, nových fanúšikov obľúbeného klubu alebo si chcete len pozrieť svojich favoritov naživo? Ste na správnej adrese.

V Tribúne si vychutnáte tie pravé športové emócie v spoločnosti ďalších priaznivcov – s ktorými môžete zdieľať svoje názory a riešiť sporné situácie. Špeciálne vytvorená tribúna je na to ako stvorená.

K najlepším športovým zápoleniam patrí správne osvieženie. V Tribúne čapujeme Krušovice 12, Bažant 73, Březňák 10, Špeciál Bradáč Rainbow, IPA Špeciál Bradáč Swallow a IPA Lagunitas. Kompletný prehľad nápojového lístka nájdete na tomto odkaze.

Vyhladli ste? To nič, ponúkame bohatý výber jedál – od burgerov, pečených kolien, cez domáce a tematické špeciality (podľa zápasov) až po šaláty a denné menu. Zoznam chutných a čerstvých pokrmov nájdete TU.

Tribúna vznikla ako projekt CK FutbalTour.sk, ktorej klienti hľadali miesto, kde by mohli spoločne sledovať športové podujatia. Ide tak o unikátny koncept poschodovej tribúnykvalitného obrazu a zvuku a skutočnej športovej atmosféry.

Cieľom je združovať fankluby a ich nadšencov – nech si priaznivci vychutnajú duely svojich favoritov spoločne, presne ako na tribúne.

Pripravte sa na súťaže, tipovačky, zľavy na zájazdy či darčeky od partnerov. To všetko na vás čaká v Tribúne.
Tešíme sa na vás! Nezabudnite nám napísať, čo sa vám v Tribúne páčilo, čo by ste zmenili a budeme radi za každú recenziu.
OTVÁRACIE HODINY: pondelok – piatok: 16.00 – 00.00; sobota – nedeľa: 13.00 – 00.00
POLOHA: Jaskový rad 11, 811 04 Bratislava
REZERVÁCIE: správou prostredníctvom nášho Facebooku
KONTAKT: +421 903 436 666
WEB: https://tribunapub.sk