Poďte na Audi Cup s deťmi, Mníchov vás dostane

Deti futbal milujú. Môžete nám hovoriť čo chcete o tabletoch, playstationoch aj mobiloch, my vieme svoje. Každý rok dovezieme stovky detí na tie najslávnejšie štadióny sveta a verte nám, tam, v útrobách tých najväčších futbalových divadiel, žiaden počítač nemá nárok.

Videli sme to tisíckrát, no vždy sme dojatí, keď vieme, že sme spolu s rodičmi splnili najtajnejšie sny.

Dokonalý program na letné prázdniny

A radi ich deťom splníme aj cez prázdniny. Veď za vysvedčenie, poslúchanie alebo celoročnú tréningovú drinu sa patrí ich poriadne odmeniť. Preto opäť organizujeme aj špeciálne detské zájazdy na prvý veľký futbalový turnaj novej sezóny, mníchovský Audi Cup.

Turnaj sa uskutoční 30. – 31. júla a za 1 deň máte možnosť naživo sledovať veľkokluby B. Mníchov, Real Madrid, Tottenham a Fenerbahce.

Bayern Mníchov vstupenky

Okrem futbalových megazápasov toho veľa ponúka aj samotný Mníchov. Mohli by sme tu plytvať slovami na to, aby sme vám tu opísali všetky tie krásne pamiatky, ktoré v Mníchove sú.

Áno je tu Marienplatz, Karlplatz aj nádherný Frauenkirche a kopec ďalších historických skvostov. Ale tiež si asi pamätáte keď vás rodičia, ako deti vláčili po tých vám ničnehovoriacich starých budovách?

mnichov zoo

Urobte to inak, metropola Bavorska má aj detskú tvár a je priam stvorená pre výlety.

S nami objavíte aj miesta, ktoré určite potešia aj to hlboko skryté dieťa vo vás. Jedným z takých miest je slávna Mníchovská ZOO. Zabudnite na klasické zamrežované výbehy z tuzemských zoologických záhrad.

V Mníchove s deťmi objavíte klasické safari, ako má byť. Výbehy zvierat sú čo najviac prispôsobené ich prirodzenému životnému prostrediu a tam kde to ide, máte možnosť sa zvierat dotknúť a potešiť sa s nimi. Všetko je čisté, prístupné a prispôsobené deťom.

Ak sa chystáte vziať na Audi Cup chlapcov, určite ich vezmite do múzea domácej automobilky BMW. Nepoznáme chlapca, ktorý by o béemvéčku nesníval a tu na jednom mieste nájde všetky tie legendárne modely, po ktorých túžili už ich dedovia či otcovia.

Múzeum taktiež vychádza deťom v ústrety a ponúka špeciálne, detské prehliadky, ktoré sú plné interaktívnej zábavy a tých najnadupanejších superšprtov od BMW.

Aby sme ale úplne neodbočili od športu, kúsok od Sveta BMW je Olympijský park. Vyrástol kvôli olympiáde v roku 1972 a na rozdiel od Atén, či Rio de Janeira ho mesto aj po olympijskom sviatku dokáže naplno využiť.

Zaujme najmä Olympijský štadión, kde donedávna hrával svoje zápasy Bayern a hoci už má svoj vek, svojim futuristickým zjavom zaujme aj dnes. V parku sa denne koná množstvo podujatí a deti si tam určite nájdu niečo zaujímavé. Navyše sa tam dá skvelo odpočinúť.

Ale myslíme aj na dospelých. Pokiaľ sa chcete v Mníchove dobre najesť a čo si budeme hovoriť, aj napiť skvelého piva, máme pre vás tajný tip. Skúste najznámejšiu pivnú pivnicu na svete Hofbräuhaus.

Nájdete ju len pár krokov od známeho Marieplatzu a stojí za to. Pivo sa tu varí už od roku 1589 a bavorskú históriu tu budete mať ako na dlani.

Jednoducho, nie je nad čím váhať, Audi Cup je najlepší klubový turnaj leta a Mníchov zasa mesto, ktoré sa oplatí vidieť aj s deťmi.

Ak máte cez prázdniny ešte voľný rodinný program alebo ste tréner a chcete svojim zverencom ukázať nielen skvelý futbal, ale aj moderné mesto, poďte v auguste s nami a užite si všetkého do sýtosti v hlavnom meste Bavorska.

audi-cup-2013-70_1000

Kompletnú ponuku zájazdov na AUDI Cup 2019 nájdete TU.