PL Focus #3: Mohol ísť VAR na kávu?

Premier League Focus je pravidelnou rubrikou televízie Premier Sport

Podľa Guardiolu áno. Tak dlho sa totiž čakalo na rozhodnutie rozhodcov v Stockley Parku v Londýne, kde je centrála monitorovacieho systému, ktorý technologicky ovládol ligu.

Španiel bol frustrovaný a ironicky komentoval stratu bodov Citizens (Manchester City – Tottenham 2:2). VAR tak naďalej delí verejnú mienku na odporcov a prívržencov, ale zvyknúť si budú musieť všetci.

VLCI SA DIABLOV NEBOJA

Wolverhampton to na Manchester United vie. Ostatné štyri zápasy s nimi neprehral, ba čo viac, stal sa vôbec prvým tímom, ktorý trikrát po sebe dokázal aspoň bodovať, keď prehrával. Ruben Neves sa blysol výstavným gólom a Rui Patricio vychytal Pogbu. (Wolverhampton – Manchester United 1:1).

CHELSEA IBA S BODOM, ALE S NOVÝM REKORDOM

Frank Lampard sa spolieha na tajnú dohodu s Romanom Abramovičom, že ho nevyhodí, ale naopak podrží v zložitej sezóne. The Blues trápi nie herná, ale výsledková kríza. Istanbulské finále o Superpohár prehrali až po penaltách a v ligovej domácej premiére napokon iba remizovali s Leicesterom (Chelsea – Leicester 1:1). Tešiť môže aspoň zaujímavý fakt, že mladík Mount sa stal prvým domácim hráčom po 20 rokoch, ktorý skóroval pri svojom debute na Stamford Bridge.

LIETAJÚCI FÍN?

Norwich City sa bude extrémne spoliehať, že ich v lige udrží tento severský gólostroj. Teemu Pukki sa stal vôbec prvým hráčom v histórii ligy, ktorý dokázal streliť 4 góly vo svojich úvodných dvoch zápasoch! Že štatistikám kraľuje Španiel, Francúz alebo Argentínčan sme si zvykli, ale tento Fín vtrhol medzi elitu ako uragán.

Kto sa stal víťazom ankety Gól kola zistíte, ak si pozriete utorkový PL Focus od 20:30 na PREMIER SPORT. Uvidíte v ňom aj rozhovor s Martin Škrteľom a profil ikony Sky Blues Sergia Agüera.

Top duel víkendu sa odohrá na Anfield. Obaja súperi zatiaľ nestratili ani bod a v ich ostatných troch vzájomných zápasoch padlo spolu až 14 gólov, takže by to mohla byť parádna jazda! Šláger Liverpool FC – Arsenal FC sledujte sobotu od 18:25 iba na PREMIER SPORT.

PRENOSY Z 3. KOLA PREMIER LEAGUE NA PREMIER SPORT

Piatok 23.08.
20:55 Aston Villa – Everton (M. Lukáč)

Sobota 24.08.
13:25 Norwich – Chelsea (M. Lukáč)
15:55 Manchester United – Crystal Palace (V. Kaiser)
18:25 Liverpool – Arsenal (V. Kaiser)
20:30 Záznam Sheffield United – Leicester (M. Lukáč)
22:25 Záznam Watford – West Ham (M. Skáčik)

Nedeľa 25.08.
14:55 Bournemouth – Manchester City (M. Lukáč)
17:25 Tottenham – Newcastle (M. Lukáč)