Päť tipov na skvelý darček pre športového fanúšika

4 minúty čítania
Autor: Viktor Háber

Neviete si poradiť s kúpou vhodného vianočného darčeka? Alebo chcete potešiť blízkeho, ktorý je športovým fanúšikom a sprostredkovať mu nezabudnuteľný zážitok? V tom prípade máme pre vás tipy na dokonalý darček pod stromček.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram.

Zájazd na zápas Inter Miláno – Neapol

Inter Miláno – SSC Neapol (autobusom) od 180 eur

Súboj slovenských hviezd v talianskej lige. Kým Milan Škriniar nosí kapitánsku pásku „nerazzurri“, Stanislav Lobotka je motorovou myšou SSC a vedie tím spod Vezuvu k titulu. Neapol v tejto sezóne Serie A ešte neprehral, na San Siro to však bude mať nesmierne náročné. Vypredaný štadión ponúkne dokonalú atmosféru a zintenzívni zážitok zo šlágra 16. kola Serie A (4. januára 2023).

Doprajte svojim najbližším dokonalý futbalový zájazd v sprievode skúsených slovenských delegátov. Autobusom len za 180 €.

Pre koho odporúčame: priaznivcov Interu a Neapola, fanúšikov slovenského futbalu, milovníkov Talianska, tamojšej kultúry a gastronómie

Preteky svetového pohára v zjazdovom lyžovaní vo Flachau

SP v lyžovaní: Slalom vo Flachau (autobusom) od 90 eur

Začiatok roka je spojený aj so zimnými športmi. V krásnom prostredí rakúskych vrchov zabojuje Petra Vlhová s Mikaelou Shiffrinovou o body do celkového poradia Svetového pohára. V tesnom súboji bude záležať na každých jedných pretekoch. Súboj dvoch najlepších lyžiarok sveta v zasneženom prostredí plnom fanúšikov z celého sveta je ideálnym vianočným darčekom pre fanúšikov slovenskej top športovkyne.

Vydajte sa s nami autobusom do neďalekého Flachau. V Rakúsku na Svetovom pohári nemôžeme chýbať a autobusom sa sem dostanete už za 90 eur.

Pre koho odporúčame: milovníkov zimných športov, fanúšikov Petry Vlhovej, vášnivých lyžiarov, milovníkov prírody a zasnežených hôr

Veľká cena Maďarska

Veľká cena Maďarska F1 (autobusom bez nocľahu) od 160 eur

Najlepší a najsledovanejší motošport sveta v blízkosti slovenských hraníc. Maďarský Hungaroring nebude chýbať v kalendári F1 na rok 2023. Zopakuje Max Verstappen svoje tohtoročné premiérové víťazstvo na tejto trati aj o rok? Alebo vylepší Lewis Hamilton svoj vlastný rekord a triumfuje tu po deviaty raz? Najlepší jazdci sveta sa postarajú o geniálnu šou na jednej z najtechnickejších tratí vôbec a na záver sa môžete nechať zblízka obliať šampanským pre víťazov. Vydajte sa s nami do Maďarska za formulou 23. júla len za 130 eur.

Pre koho odporúčame: fanúšikov motošportu a F1, priaznivcov Verstappena, Hamiltona, Alonsa a ďalších, milovníkov ikonického zvuku formuly

MS v hokeji: Slovensko – Kanada

MS v hokeji 2023: Slovensko – Kanada (letecky) od 470 eur

Nasledujúce MS sa opäť uskutočnia v Tampere, fínsku metropolu však tentokrát nahradí tá lotyšská. V Rige sa predstavia aj slovenskí hokejisti. Na ostatnom šampionáte sa slovenský tím s Tatarom či Slafkovským dostal do štvrťfinále a zaujal skvelými výkonmi. Keď sa hral hokejový šampionát v Rige, vždy sme postúpili zo skupiny a dokázali konkurovať najlepším. Poďte sa presvedčiť, či na úspešnú šnúru z rokov 2006 a 2021 opäť nadviažeme aj v súboji proti hviezdami nabitej Kanade.

Pridajte sa ku klientom HokejTour a doprajte svojim blízkym dokonalý vianočný darček v podobe svetového hokeja od 470 eur. Pozrite si aj ponuku našich zájazdov na NHL.

Darčeková poukážka

Chcete odmeniť svojho blízkeho športovým zájazdom, ale nie ste si úplne istí výberom? Siahnite po našej darčekovej poukážke. Vyberte si podujatie, zápas či konkrétnu finančnú čiastku, ktorú chcete darovať. Spolu s originálnym venovaním vám zašleme zadarmo vyhotovenú poukážku vo vybranej sume, ktorú si bude môcť váš blízky uplatniť na zájazd podľa vlastného výberu.

Pre koho odporúčame: pre nerozhodných, ako univerzálny vianočný darček, jubilantov či oslávencov

Šťastné a veselé a uvidíme sa na tribúnach!