Ohlušujúca neapolská eufória: Stadio San Paolo sa otriasal v základoch

Zdá sa, že talianska Serie A je na najlepšej ceste vrátiť sa medzi najuznávenejšie futbalové súťaže sveta. Ublížili jej korupčné aféry, katastrofálny stav štadiónov a určite aj ekonomická kríza. Ale je možné, že sa blýska na lepšie časy.

Kluby boli v prestupovom období veľmi aktívne a na Apeninský polostrov zamierilo viacero zvučných a mimoriadne zaujímavých mien.

Opäť silný Neapol

Slovenský reprezentant nastupuje aj v tejto sezóne s kapitánskou páskou a je tým pravým lídrom na ihrisku aj v kabíne. Tím Neapolu pôsobí kompaktne a má potrebné skúsenosti aby sa vyrovnal aj s nepriaznivým skóre v priebehu zápasu. Dočkáme sa v tejto sezóne ukončenia vlády „Starej dámy“? Hamšík a spol urobia všetko možné, aby sa na konci sezóny oslavovalo pod Vezuvom.

Spíker SSC Neapol „Decibel Bellini“ v akcii:

V aktuálnej sezóne čaká SSC porcia zápasov v ligových aj pohárových súťažiach a s ňou súvisí dobrá správa pre priaznivcov Partenopei. FutbalTour.sk organizuje letecké zájazdy na prestížne zápasy Neapolu v domácom prostredí a tak máte jedinečnú šancu zažiť atmosféru domácich fans na vlastnej koži. Stačí si vybrať z ponuky zájazdov na zápasy SSC Neapol.

neapol-oslava-po-zapase