Odmena alebo motivácia? Vysvedčenie je zámienkou na super výlet

Píše Jakub Glajza

Niektoré šťastnejšie ratolesti prinesú samé jednotky, iným sa pritrafí dvojka, niekto je zase priemerný, ďalší sa potrebuje poriadne zlepšiť a ten posledný už nemá čo stratiť. S futbalovým zájazdom nájdete riešenie na akékoľvek vysvedčenie – ako odmenu aj motiváciu.

Pre vyvolených „jednotkárov“ to najlepšie!

Pre tých najlepších tá najlepšia odmena. Aprílový zájazd do legendárneho talianskeho mesta módy. Na jednom mieste kráľ futbalového Švédska Zlatan Ibrahimovič a portugalský fenomén, futbalový velikán Cristiano Ronaldo. Pre mamičky špeciálna ulica Via Montenapoleone, plná svetoznámych módnych značiek. Pre oteckov zase kostol Santa Maria delle Grazie či operné divadlo La Scala.

V ďalšom napínavom derby zápase talianskych rivalov sa určite budú diať zaujímavé veci. Zápletka v boji o majstra Apeninského polostrova bude mať veľkolepé rozuzlenie. Buďte pri tom v jej ďalšom dejstve na slávnom štadióne San Siro a zažite neopakovateľné chvíle.

Chválitebným „dvojkárom“ patrí svet!

Aj pre tých, ktorým sa na vysvedčení objavila nejaká dvojočka, máme skvelý plán. Španielske mesto Barcelona je to najideálnejšie miesto, kde by ste mali zobrať svojich špuntov a dopriať im nezabudnuteľné zážitky. Parádny štvordňový autobusový zájazd, kde okrem najslávnejších atrakcií centra Katalánska, akými sú napr. Spievajúca fontána, Sagrada Familia či Park Guell, môžete využiť aj prehliadku štadióna Camp Nou za akciovú cenu.

Samozrejme, v ponuke už máte tých najlepších futbalistov sveta. V tomto divadle účinkuje Lionel Messi, držiteľ šiestich ocenení Zlatej lopty, Antoine Griezmann, aktuálny majster sveta, Luis Suárez, uruguajský burlivák El Pistolero či holandská vychádzajúca hviezda Frenkie de Jong vám ukážu majstrovské umenie proti Eibaru.

Trojka? Stále dobrý!

Je pravdou, že trojky nie sú žiadna sláva, no svet sa ešte nezrúti. Preto aj takýchto študentov by bolo vhodné odmeniť. Skvelý spôsob, akým potešíte svoje decká, vám ponúka Svetový pohár v lyžovaní. To, čo momentálne predvádza naša fantastická Petra Vlhová, je neuveriteľné.

Podáva perfektné výkony a drží za sebou aj odvekú rivalku Mikaelu Shiffrinovú, ktorej už pravidelne ukazuje chrbát a svoje meno v cieli. Vycestujte preto do slovinského Mariboru a podporte Petru v ďalšom z pretekov Svetového pohára. Kričte jej meno! Držte jej palce! Povzbudzujte! Ale hlavne bude pri tom, keď znovu vystúpi na ten najvyšší stupienok.

Dostatočná štvorka, stále lepšie ako…!

Netreba smútiť, keď niekto prinesie domov horšie vysvedčenie. Zlepšenie študijných výsledkov môžete dosiahnuť aj vďaka futbalu a nášmu Milanovi Škriniarovi. Toho uvidíte v Ríme, hlavnom, historickom a nádhernom meste Talianska. Pevná súčasť zostavy a defenzívny pilier obrany Nerazzurri vyzve na súboj trojnásobného talianskeho majstra, rímsky AS. Na prekrásnom, vyše 80-tisícovom štadióne Olimpico, sa odohrá pravá gladiátorská bitka, v ktorej pôjde o všetko.

Škriniar sa môže stať prvým Slovákom, ktorý získa majstrovský titul v Serii A. Ak sa to podarí, vy by ste jednoznačne nemali chýbať priamo v hľadisku a fandiť čierno-modrým. Okrem Milana môžete v Ríme uvidieť svetoznáme pamiatky, napr. Koloseum, Baziliku Svätého Petra či Fontánu di Trevi. Pod svetlami reflektorov vás do varu dostane hosťujúca útočná dvojica Romelu Lukaku a Lautaro Martinez či v drese domácich Henrikh Mkhitaryan a Edin Džeko.

AS Rím – Inter Miláno (autobusom)

Správna motivácia pre päťkárov!

Veľmi sa hneváte na deti, keď donesú zo školy zlé známky? Položte si predtým otázku – po kom to dieťa asi má? V tom momente sa možno prestanete hnevať… Preto využite možnosť motivovať a zdravo nabudiť vášho potomka zájazdom loďou do susednej Viedne. V nej si pred majstrovstvami Európy svoje sily zmerajú domáci Rakúšania s výberom Anglicka.

Obidva celky sa kvalifikovali na záverečný turnaj, a preto pôjde o jednu z posledných generálok na tento futbalový sviatok. V zostave domácich určite nebude chýbať obranca Byernu David Alaba či ďalšia hviezda nemeckej ligy Marcel Sabitzer, ktorý oblieka dres Lipska. V anglickom výbere určite nastúpia Jordan Henderson z Liverpoolu, Raheem Sterling z Manchestru City, Harry Kane z Tottenhamu či Marcus Rashford z Manchestru United.

Dva bonusové zájazdy pre malých aj veľkých:

Malá odmena pre každého:


FOTO: pixabay.com