Novinka pre fanúšikov Barcelony: Cestujte s hráčmi ich súkromným lietadlom

Ste fanúšikom FC Barcelona, videli ste už ich zápasy v Primera Divisón, pohári alebo Lige majstrov, absolvovali ste prehliadku Nou Campu a stále sa Vám zdá, že tomu ešte niečo chýba? Máme pre vás bezkonkurenčné riešenie.

Teraz máte šancu dostať sa k hviezdam Barcelony na pár metrov a vychutnať si jedinečný zážitok s obľúbenými hráčmi na čele s Messim, Neymarom či Xavim. Ponúkame vám možnosť letieť súkromným klubovým lietadlom na zápasy u súperov, kde môžete stráviť nezabudnuteľné okamihy v spoločnosti hráčov, funkcionárov a novinárov.

490x276_center_tour_fc-barcelona_679

Kompletný balík „Barca Tour“ zahŕňa:

• spiatočnú letenku súkromným klubovým lietadlom z Barcelony do dejiska zápasu

• presun súkromným klubovým autobusom z letiska na štadión a späť

• vstupenku do sektoru fanúšikov Barcelony

Obvykle trvá takýto špeciálny zájazd na ligový zápas jeden deň. Vo výnimočných prípadoch (ak je cesta dlhšia a čas výkopu je neskôr) je však potrebné aj ubytovanie na jednu noc (dodatočne hradí klient). Klub nám potvrdí definitívu vždy s predstihom 10 dní.

K dispozícii sú lety s hráčmi na tieto zápasy: (Cena už od 735 €)

22. alebo 23. 2.  Real Sociedad – FC Barcelona
8. alebo 9. 3.     Real Valladolid – FC Barcelona
22. alebo 23. 3.  Real Madrid – FC Barcelona
12. alebo 13. 4.  Granada – FC Barcelona
26. alebo 27. 4.  Villarreal – FC Barcelona
10. alebo 11. 5.  Elche – FC Barcelona

Ak ste si vybrali zápas, ktorý chcete zažiť v spoločnosti hráčov a fandiť im na niektorom zo španielskych štadiónov, ozvite sa nám. Pripravíme vám kompletný balík s letenkami do Barcelony a ubytovaním. Zájazd individuálne upravíme presne podľa vašich požiadaviek (dátum a miesto odletu, dĺžka pobytu, výber hotela, doplnkový program v mieste konania). KONTAKTUJTE NÁS.

Nezabudnite ani na VIP vstupenky!

Jedinečná príležitosť pre všetkých fanúšikov, ale ideálna aj pre manažérov či spoločnosti. Ponúkame Vám možnosť vstupu do VIP priestorov jedného z najslávnejších futbalových klubov sveta, kde si môžete komfortne užiť zápas, ochutnať miestne špeciality, degustovať kvalitné vínko a prebrať najrôznejšie témy s osobami z celého sveta alebo klubovými legendami. Pozrite sa na fantastický futbal opäť trochu z iného pohľadu.

K dispozícii sú VIP vstupenky na: 

– miesta medzi striedačkami s najlepším výhľadom na štadióne s prístupom do VIP Lounge, kde je k dispozícii bohaté občerstvenie. Sledujte zápas s lukratívnych miest a užite si každý moment zápasu či gestá hráčov. Lepšie miesto na štadióne neexistuje.

– miesta na pozdĺžnej strane ihriska na treťom poschodí s prístupom do VIP Lounge, kde je k dispozícii bohaté občerstvenie. Z tohto miesta si užijete najkrajší výhľad na celý štadión a vychutnáte si atmosféru.

– miesta na pozdĺžnej strane ihriska alebo na druhom poschodí za bránkou s prístupom do VIP Lounge, kde je k dispozícii bohaté občerstvenie. Z tohto miesta si môžete perfektne vychutnať každú akciu na trávniku.

– miesta v boxoch na prvom alebo druhom poschodí na pozdĺžnej strane alebo za bránkou. Boxy sú pre 6 až 18 osôb s komfortným vybavením, bohatým občerstvením a luxusnými sedadlami na tribúne priamo pred zaskleným boxom. Užijete si luxus a pohodlie pri sledovaní svetového futbalu.

VIP vstupenky na Nou Camp obsahujú množstvo výhod:

– samostatný vstup na štadión

– pestré a mimoriadne bohaté občerstvenie v moderných VIP Lounge salónoch a priestoroch

– možnosť umiestnenia loga spoločnosti na sedačky, vstupenky alebo na stenách VIP Lounge

– zápasový program a oficiálna zápasová súpiska