Nemôžete odolať: Top zájazd sezóny na dvojzápas Ligy majstrov do Madridu

Liga majstrov patrí k najsledovanejším súťažiam na svete a keď sa dostala už do záverečnej fázy, očakávania rastú. CK FutbalTour.sk pripravila špeciálny zájazd charterovým letom, počas ktorého si budete môcť vychutnať dva semifinálove superšlágre.

★ Žiadne ďalšie poplatky – cena 990 € je konečná! ★

Predkrmom bude duel na Štadióne Vicenteho Calderona. Atlético Madrid pokračuje v spanilej jazde a po dvoch výborných výkonoch senzačne zastavilo púť Barcelony. Kouč Simeone sa spolieha najmä na kvalitnú defenzívu, ale mužstvo sa môže oprieť aj o skvelých ofenzívnych hráčov na čele s Diegom Costom či Davidom Villom. Podobný herný štýl predvádza aj Chelsea pod vedením Mourinha a tak sa dá očákvať veľká taktická bitka. Špeciálnu príchuť bude mať dvojzápas pre Fernanda Torresa, ktorý je odchovancom Atlética a v jeho farbách nastrieľal desiatky gólov. Fanúšikovia mu určite pripravia veľkolepé privítanie.

490x276_center_tour_atletico-madrid_851

Bonbónikom programu bude súboj gigantov na legendárnom Štadióne Santiago Bernabeu. Obhajca trofeje Bayern Mníchov stále sníva sen o zopakovaní triumfu, ale zverencom trénera Guardiolu sa do cesty postavila mimoriadne náročná prekážka. Real Madrid totiž túži po dlhých rokoch mlčania konečne uspieť v najprestížnejšej súťaži. Ronaldo, Bale a spol. si budú chcieť vytvoriť čo najlepšiu východiskovú pozíciu v domácom prostredí, aj s podporou beznádejne vypredaných tribún. Tím okolo Ribéryho a Robbena však rozhodne nepricestuje v porazeneckej nálade. Dá sa očakávať fantastický ofenzívny futbal z oboch strán, keďže Real aj Bayern uprednostňujú útok pred obranou.

490x276_center_tour_real-madrid_854

Vychutnajte si pohodlnú cestu, VIP starostlivosť, dva fantastické zápasy, poprechádzajte sa ulicami nádhernej španielskej metropoly a doprajte si miestne vyhlásené špeciality. Neopakovateľný zájazd jednoducho nemôžete vynechať!

Kompletný TOP zájazd obsahuje: CHCEM OBJEDNAŤ ZÁJAZD!

  • let špeciálnym charterovým lietadlom (Bratislava – Madrid – Bratislava)
  • transfer z letiska na hotel a späť
  • ubytovanie na jednu noc v 3* hoteli s raňajkami
  • vstupenku na zápas Atlético Madrid – Chelsea
  • vstupenku na zápas Real Madrid – Bayern Mníchov
  • kompletné poistenie –  viac info
  • občerstvenie počas letu
  • služby slovensky hovoriaceho delegáta
  • VIP starostlivosť
  • nezabudnuteľný zážitok

★ Žiadne ďalšie poplatky – cena 990 € je konečná! ★


CHCEM OBJEDNAŤ ZÁJAZD!