Navštívte zápas legiend Slovensko – Španielsko a vyhrajte zájazd na AUDI Cup!

Futbalové legendy smerujú do Trnavy!

V piatok 26. mája 2017 o 18:00 na štadióne Antona Malatinského v trnavskej City Aréne si v priamom súboji zmerajú sily slovenskí a španielski Internacionáli od 35 do 42 rokov.

Súboj legiend organizuje Asociácia profesionálnych športovcov kategória MASTERS 35+ v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Lizard Production. Podujatie je pripravované bez podpory štátu, Slovenského futbalového zväzu, či iných zväzov a asociácii.

Sprievdoný program

Prestížny zápas bude dopĺňať bohatý sprievodný program. Celým večerným programom budú publikum sprevádzať očarujúce tanečnice zo skupiny Bailadora Dance Group spolu v účinkovaní s úžasnou bubnovou show Campana Batucada.

Súťaž o zájazd na AUDI Cup

V priestoroch City Arény bude mať svoj stánok aj CK FutbalTour.sk. Nasmerujú vás doň šarmantné hostesky po vstupe do areálu štadiónu.

Všetci návštevníci zápasu budú mať navyše šancu zapojiť sa do súťaže o zájazd na finále letného AUDI Cupu 2017. Súťaž prebehne cez prestávku zápasu legiend na hracej ploche a víťazom bude účastník s najtvrdšou strelou. O výsledku tak rozhodne merač rýchlosti strely. 

Registrácia do súťaže bude možná priamo na štadióne v stánku CK FutbalTour.sk do konca prvého polčasu zápasu.

Predpokladané zostavy tímov: 

zostavy

Vstupenky:

POZOR ZMENA, VSTUP VOĽNÝ!

Ak ste si už zakúpili vstupenky na Zápas futbalových legiend Slovenska a Španielska v kamenných prevádzkach (OC CITY ARÉNA TRNAVA alebo iné fyzicky dostupné predajné miesta), požiadajte o vrátenie vstupného v deň zápasu v pokladniach City Arény.

18447353_1334162879994762_4447717804023187712_n

Online predajné miesta

Ak ste si už zakúpili vstupenky na Zápas futbalových legiend Slovenska a Španielska v online predajných miestach  (Ticketportal, Maxiticket, Predpredaj) vstupné vám bude automaticky vrátené na váš účet.

Tešíme sa na vašu účasť!