Navštívte futsalový zápas Slovensko – Španielsko a vyhrajte zájazd na AC Miláno!

Dvojnásobní majstri sveta a sedemnásobní majstri Európy smerujú do Bratislavy!

V pondelok 25. septembra 2017 o 20:30 v Hant Aréne (Pasienky) si v priamom súboji zmerajú sily slovenskí a španielski futsalisti.

Počas Slovakia futsal week budú mať všetci návštevníci zápasov Slovenska možnosť vyhrať zájazd na prestížny futbalový zápas na San Sire. Okrem zápasu so Španielskom sa naši reprezentanti predstavia aj v trnavskom zápase s Talianskom (streda, 27. 9. od 19:00) a v vzájomný zápas absolvujú aj naši hostia z Talianska a Španielska (utorok, 26. 9. od 19:30, Hant Aréna)

Súťaž o zájazd na zápas AC Miláno – AS Rím

V priestoroch Hant Arény bude mať svoj stánok aj CK FutbalTour.sk. Nasmerujú vás doň šarmantné hostesky po vstupe do areálu haly.

Všetci návštevníci zápasu budú mať navyše šancu zapojiť sa do súťaže o zájazd na zápas AC Miláno – AS Rím (zápas sa hrá 1. 10. 2017) . Súťaž prebehne cez prestávku futsalového zápasu Slovensko – Španielsko na hracej ploche a víťazom bude účastník s najtvrdšou strelou. O výsledku tak rozhodne merač rýchlosti strely. 

Registrácia do súťaže bude možná priamo v Hant Aréne v stánku CK FutbalTour.sk do začiatku zápasu.

Vstupenky

Vstupenky na všetky tri zápasy bude možné zákúpiť hodinu pred zápasom v pokladniach danej arény. Cena vstupenky je 2 € / osoba.

AKCIA: Každá vstupenka na zápas Slovensko – Španielsko oprávňuje držiteľa vstupenky k 10 % zľave pre 1 osobu na nákup zájazdu z ponuky CK FutbalTour.sk! Akcia platí do 31. 12. 2017.

Program turnaja

25.09.2017 o 20:30 Bratislava, Hant Aréna Slovensko – Španielsko
26.09.2017 o 19:30 Bratislava, Hant Aréna Španielsko – Taliansko
27.09.2017 o 19:00 Trnava, Mestská športová hala Slovensko – Taliansko

Povedali o trunaji

Marián Berky, tréner Slovenska: “Dvojzápas proti Španielsku a Taliansku je previerka hráčov, na akej úrovni sa výkonnostne pohybujú. Tento turnaj nám ukáže, s kým môžeme počítať v ďalšom kvalifikačnom cykle a na čo sa zamerať v tréningovom procese. Španielsko je vo svete futsalu úplná špička, preto si vážim možnosť zahrať si v domácom prostredí proti top favoritovi. Som rád, že si nás vybralo za súpera na prípravu pred európskym šampionátom. Taliansko nie je o nič horšie. Všetci si veľmi dobre pamätáme jediné víťazstvo nad týmto súperom v Bari. Som rád, že si môžeme s ním opäť zmerať sily.“

Venancio López, tréner Španielska: “Tieto zápasy sú začiatkom prípravy na najbližšie majstrovstvá Európy. Taliansko je známkou kvality v európskom a svetovom futsale, Slovensko ako na úrovni klubov, tak aj reprezentácie pracuje výborne, čo sa prejavuje na jeho futsalovom raste.“

Roberto Menichelli, tréner Talianska: „Je pre nás cťou, že nás pozvali na Slovak Futsal Week 2017, čo nám dáva zaujímavú možnosť konfrontovať sa so Španielskom, majstrom Európy, a Slovenskom, ktoré v posledných rokoch napreduje.

Tešíme sa na vašu účasť!