Najviac hodnotenou cestovkou je FutbalTour.sk. Drží si špičkový priemer

Prvotriedne služby, skúsení delegáti či široká ponuka zájazdov. To sú časté argumenty, prečo si klienti pochvaľujú najväčšiu športovú CK na Slovensku. Dôkazom toho sú aj stovky recenzií na najrelevantnejších portáloch – Googli a Facebooku.

Viac ako tisíc názorov na prácu a služby CK FutbalTour.sk. To je vizitka, ktorou sa nemôže pýšiť žiadna iná cestovná kancelária alebo agentúra na Slovensku. Nielen v oblasti športových zájazdov a vstupeniek má táto firma prvenstvo. Bezkonkurenčné vedenie v počte recenzií je dôsledkom vybavenia viac ako 65-tisíc klientov od existencie spoločnosti (a číslo sa každým dňom zvyšuje).

„Individuálny prístup ku klientom nie je len klišé, ale náš hlavný princíp. Vždy sa snažíme urobiť niečo navyše. Zároveň platí, že spätná väzba je pre nás motorom rastu a zlepšovania sa,“ vysvetľuje konateľ CK FutbalTour.sk Matej Očenáš.

„Zúčastnili sme sa s kamarátmi a ich synom zápasu Barcelona – Lyon. Neskutočný, neopísateľný zážitok. Ďakujeme FutbalTour za splnenie takéhoto sna. Hotel, sprievodkyňa úplne super a vstupenky na zápas top. Ďakujeme ešte raz.“ Gabriela Tibenská | Barcelona – Lyon | 13. 3. 2019

A ako vyzerá komunikácia spoločnosti s klientmi po zájazde? „Každého kontaktujeme a snažíme sa zistiť všetky detaily, s ktorými klient nebol spokojný, alebo by sa dali zlepšiť. Chyby riešime okamžite a nastavujeme riešenia, aby sa už neopakovali,“ približuje Očenáš procesy vo firme.

Fascinujúci je aj pohľad na priemerné známky recenzií. Zatiaľ čo na Googli je to priemer 4,8 (z možných 5, celkovo 309 recenzií), facebooková stránka ukazuje 4,7 (z možných 5, celkovo 782 recenzií). Firma odhaduje, že do konca roka 2020 by mohla prekročiť hranicu 500 na Googli a dosiahnuť tisíc recenzií na Facebooku.

Hoci dominujú pozitívne reakcie, nájdu sa aj klienti, ktorí sa v recenziách vyjadrovali kriticky. „Napriek snahe a nasadeniu – aj my robíme chyby, prípadne je to nedostatok tretej strany. Situáciu však riešime a keďže spokojnosť klienta je na prvom mieste, jeho výčitky kompenzujeme. Vždy sme však pripravení ich riešiť,“ hovorí konateľ CK FutbalTour.sk.

„Všetko bolo perfektne zorganizované, zástupcovia CK boli všade, boli super pripravení, všetko organizovali na veľmi vysokej úrovni. Lístky na zápas boli presne také, aké sme mali objednané – dokonalé. Všetko prebehlo hladko a náš zážitok je obrovský. Ďakujem veľmi pekne a každému, kto by chcel zažiť dokonalý futbalový zájazd, odporúčam osloviť týchto profesionálov z FutbalTour.sk. Ja sa teším už na ďalší spoločný výjazd.“ Peter Rybanský | Dvojzápas: Liverpool – Chelsea, M. United – Hull City

Dôležitou súčasťou cestovnej kancelárie sú aj delegáti a spolupracovníci v zahraničných destináciách. Matej Očenáš vysvetľuje, prečo je ich úloha kľúčová. „Dávame si záležať, aby boli delegáti našej krvnej skupiny s úprimným záujmom o spokojnosť klienta. Okrem hladkého priebehu zájazdu zabezpečujú delegáti aj to, aby sa ľudia vrátili domov nadšení.“

CK FutbalTour.sk sa od roku 2008 vypracovala na cestovnú kanceláriu s najväčšou ponukou športových podujatí na Slovensku. Vďaka spoľahlivým a overeným partnerom je stabilným lídrom na trhu a ponúka pestrú paletu služieb. Okrem slovenského trhu sa sústreďuje aj na českých, rakúskych, maďarských a chorvátskych klientov.

CK FutbalTour.sk je tiež členom prestížneho spoločenstva I.S.T.A.A. (International Sports Travel Agencies Association) – medzinárodnej asociácie, ktorá združuje športové cestovné kancelárie.

*Počet recenzií na Googli aj Facebooku platí k 15. októbru 2019

Všetky recenzie na Googli nájdete TU 

Všetky recenzie na Facebooku nájdete TU