Najlepšia reklama na Premier League!

Na Vitality Stadium to bol historický deň pre Bournemouth. Eddie Howe vyhecoval svoj tím k výnimočnému obratu, keď čerešničky dokázali otočiť stratený zápas a porazili rozbehnutý Liverpool 4:3! The Reds sa ešte červenajú, lebo opäť zlyhali v obrane, ale najmä prehrali duel, v ktorom ešte v 64. minúte viedli 3:1! Sedemgólová prestrelka tak potvrdila, že v Premier League môže každý poraziť každého.

Conteho revolúcia pokračuje! Na Etihad sme videli všetko,čo má mať bitka o prvé miesto: vlastný gól, nepremenené šance domácich, smrteľné brejky hostí, dve červené karty, veľa emócií a drámu až do 97. minúty. The Blues na vrchole, labute zo Swansey na dne ligovej tabuľky.

Ale zaujala aj prehra Southamptonu a Leicesteru či kanonáda Alexisa Sáncheza v derby kladivárov s kanoniermi, v ktorom dal hetrik za 14 minút.

Sme zvedaví, či bude remízové prekliatie Manchestru United pokračovať aj na Old Trafford v zápase týždňa proti Spurs. Aké prekvapenia nám prinesie 15. kolo?

branko-cap

Branko Cap promo manažér Digi Sport

Gól 14. kola
Zlatan Ibrahimovič

gol_kola

Zlatan Ibrahimovič opäť gólovo prehovoril. Jeho Manchester United sa výsledkovo trápi, ale proti Evertonu ukázal svoju neomylnú streleckú mušku.

Moment 14. kola
Guardiolova prvá domáca prehra

moment_kola

Horúce manchesterské hlavy schladila pragmatická Chelsea. Pep Guardiola utŕžil prvú domácu prehru na Etihad Stadium. V šlágri 14. kola jeho zverenci viedli gólom do šatne, napokon to na body nestačilo. Chelsea je zaslúženým lídrom a nič na tom nezmenil ani nechutný záver ostrosledovaného duelu.

Hráč 14. kola
Alexis Sánchez

hrac_kola

Malo to byť londýnske derby ako remeň, no napokon z toho bola one man show v podaní Alexisa Sáncheza. Čilský reprezentant je ťahúňom Arsenalu a jeho hetrik a gólová asistencia nepotrebujú ďalší komentár.

Zápas týždňa: 15. kolo
Manchester United – Tottenham

zapas_tyzdna

Šlágrom 15. kola Premier League je duel Manchester United – Tottenham. Old Trafford bude svedkom súboja manažérskych osobností Josého Mourinha a Mauricia Pochettina. Red Devils čakajú na trofej od konca éry Sira Alexa Fergusona od roku 2013, kohúti sa naposledy tešili z titulu ešte v roku 1961. Momentálne ide o duel susedov v tabuľke, šiesteho a piateho tímu anglickej ligy, ale delí ich v tabuľke až šesť bodov. Bilancia v ére Premier League hovorí jednoznačne v prospech červených diablov, keď zo 48 vzájomných meraní síl vyhrali 31, Spurs iba šesť. Duel sledujte v nedeľu 11. decembra o 15:15 exkluzívne na DIGI Sport 1, v predzápasovom štúdiu od 14:55 privíta Marek Skáčik Richarda Čecha. Stretnutie komentuje Matúš Lukáč.

Program 15. kola:

program_kola