Najlepší svetový futbal? To je DIGI Sport

Jedenásť športových HD kanálov a 54 rodinných programov za 9,60 €/mesačne. Fanúšikovia Premier League sa môžu tešiť na 232 zápasov na PREMIER SPORT.

Anglická Premier League, španielska La Liga, nemecká Bundesliga a talianska Serie A. Parádny balíček za skvelú cenu. Všetci zákazníci DIGI sa môžu tešiť na najväčšie futbalové šlágre. Salah, Messi, Lewandowski či Ronaldo. Pestrá paleta hviezd je zárukou famóznych duelov. Futbalovú ponuku dopĺňajú aj svetové tenisové turnaje.

Získaj okamžitú zľavu vďaka CK FutbalTour.sk: 

Pri online objednávke satelitnej služby od DIGI Slovakia zadaj kód „FUTBALTOUR10″ a využi zľavu v hodnote 10 eur, ktorá sa ti odpočíta z faktúry (zľavový kód sa uplatňuje priamo na webe). Špeciálna akcia platí do 30. 11. 2019.

Všetky informácie o aktuálnej športovej kampani nájdeš na podstránke NAJLEPŠÍ SVETOVÝ FUTBAL

„Zákazníci DIGI môžu sledovať obľúbenú Premier League aj ďalšie tri sezóny na novom programe PREMIER SPORT. Spolu s ostatnými ligami na kanáloch DIGI SPORT ponúkame najlepší svetový futbal, ktorý je navyše dostupný už v základnom balíku,“ vyjadril sa Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja spoločnosti DIGI SLOVAKIA.