Najhoršia prehra kariéry?

Pre Pepa asi. Najmä ak ho potápa Claudio Bravo, ktorý mal byť žolíkom v boji o titul. Ten je pre Citizens tak vzdialený, ako urazený Joe Hart v Turíne. Everton vyhral 4:0, Koeman vyškolil exkolegu z dresu FC Barcelona Guardiolu a tak nečudo, že šejkami dotovaný tím čaká drahá a otázna prestavba. Bude stačiť avizovaných 250 miliónov libier?

Fakty, čísla a štatistiky nepustia. Manchester United dal za ostatné dva mesiace až šesť gólov z ofsajdu. Čo je ešte horšie, rozhodcovia im to uznali. Tým sa automaticky dostávajú pod ešte väčší tlak, že sú v elitnej súťaži najslabším článkom. Bitka o Anglicko na Old Trafford tak nemala športového víťaza, ale morálneho áno.

Chelsea+Tottenham+Arsenal verzus súperi 11:0!!! Ale také jednoduché to v 22. kole nebude. Zápasom víkendu je súboj na Etihad Stadium. Zvládne Guardiola reparát alebo sa kohúti ponesú na víťaznej vlne? Manchester City – Tottenham vám ponúkame naživo exkluzívne na DIGI Sport 1!

Súčasne s koncom zimného prestupového obdobia vám netradične v utorok 31. januára prinesieme vložené ligové kolo s ďalším ťahákom v priamom prenose Liverpool – Chelsea. To si nenechajte ujsť!

branko-cap

Branko Cap promo, manažér Digi Sport

Gól 21. kola
Andy Carroll

Gol_kola

West Ham zabral naplno aj bez trucujúceho Dimitriho Payeta. Jeden z najkrajších gólov tejto sezóny strelil neobyčajným spôsobom Andy Carroll.

Moment 21. kola
Najvyššia prehra Pepa Guardiolu

Moment_kola

Kalich horkosti vypil Pep Guardiola až do dna. Nečakane vysokú prehru zaznamenal jeho Manchester City v Goodison Parku. Životnú lekciu mu uštedril bývalý spoluhráč z Barcelony Ronald Koeman. Pre Guardiolu jednoznačne najťažšia prehra v pozícii manažéra.

Hráč 21. kola
Harry Kane

Hrac_kola

Harry Kane cez týždeň oslavoval narodenie dcérky Ivy Jane a cez víkend to vo veľkom štýle oslávil troma gólmi proti West Bromwich Albion. Tottenham je nadalej v top forme a to isté platí aj o super strelcovi z White Hart Lane.

Zápas týždňa – 22. kolo
Manchester City – Tottenham

Zapas_tyzdna

Megašlágrom 22. kola Premier League je duel Manchester City – Tottenham. Etihad Stadium bude svedkom súboja manažérskych osobností Pepa Guardiolu a Mauricia Pochettina. Citizens sa naposledy tešili z titulu v roku 2014, čakanie The Spurs na trofej trvá od minulého tisícročia od roku 1961. Momentálne ide o duel piateho a druhého tímu v tabuľke. Delia ich tri body, preto sa domáci môžu dotiahnuť na súpera. Bilancia v ére Premier League hovorí jednoznačne v prospech kohútov, keď z 39 vzájomných meraní síl vyhrali dvadsaťtri, Sky Blue iba jedenásť. Aj súčasná forma favorizuje hostí.

Duel sledujte v sobotu 21. 1. o 18:30 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Richard Fekete. V predzápasovom štúdiu od 18:00 privíta Marek Skáčik Ivana Kružliaka.

Program kola:

Program_kola