Na Slovensku nič lepšie nenájdete, futbal aj hokej pod jednou strechou

Nezabudnuteľné okamihy z futbalu aj hokeja pre každého! To je najväčšia a najhodnotnejšia športová CK FutbalTour.sk, ktorá si drží špičkové hodnotenie (na základe recenzií spokojných klientov už viac ako jedenásť rokov). Skvelé je, že jej sesterskou organizáciou je CK HokejTour.sk, špecialista na zájazdy a vstupenky na NHL, KHL či majstrovstvá sveta.

Pre futbalových fajnšmekrov odporúčame zápasy Ligy majstrov. Tí, ktorí milujú strhujúci futbal a nasadenie do posledných sekúnd, budú milovať anglickú Premier League. Pre fanúšikov športu, delikátneho jedla a atraktívnych pamiatok je ideálnou destináciou Španielsko s La Ligou – na čele s Barcelonou a Realom Madrid.

Temperament, móda aj typické kávy sú príznačné pre Talianov, ktorí zbožňujú Seriu A, kde hrá okrem mnohých Slovákov aj Milan Škriniar. Famózne futbalové predstavenia aj choreá fanúšikov treba hľadať v nemeckej Bundeslige.

Hokejoví nadšenci istotne ocenia ponuku na súboje NHL – výber na západné aj východné pobrežie je skutočne bohatý! Vycestovať treba aj na KHL či majstrovstvá sveta.

Pri skupinovom zájazde pomáhajú klientom skúsení delegáti. Okrem organizačných a logistických záležitostí radi poradia a asistujú počas celého zájazdu.

Naladili sme vás na športovú náladu? Napíšte nám, o ktorý zájazd alebo vstupenky máte záujem, sme pre vás k dispozícii kedykoľvek.

  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.


FOTO: koláž – Facebook/Liverpool, Zdeno Chára