Moskvu zasiahne belasá invázia, atraktívny zájazd nemôžete zmeškať

Spartak Moskva je tradičný ruský klub, avšak jeho úspechy sa dajú spočítať doslova na prstoch jednej ruky. Štyri tituly majstra Sovietskeho zväzu sú na vždy gigantické ruské ambície málo. Vynechanie jednej zo sezón KHL z neho navyše robí súpera vhodného na bodovú žatvu aj pre bratislavský Slovan. Bitka o play-off je dlhá a na jej konci zaváži každý získaný bod. Prečo si ho nezobrať z mesta, ktoré celú súťaž ovláda?

Využite výhodnú cenu zájazdu do Moskvy od 390 € a buďte pri tom aj vy.

moskva-hokej

Mužstvo Európy zložené z hráčov, ktorí nedostali šancu reprezentovať svoju krajinu, prekvapilo na Svetovom pohári celý svet. Dokázali, že dobrá partia v kombinácii s kvalitou dokáže poraziť aj hviezdne národné tímy. Podobne občas pôsobí aj HC Slovan Bratislava, ktorý sa koncom novembra (25. – 27. november) chystá prekvapiť moskovský Spartak.

Fotogaléria zo zájazdu v Moskve

Miloš Říha v Spartaku pôsobil a klub tak dokonale pozná. Otázka je, či ešte v moskovskom klube nezabudli na jeho herný štýl. Výsledok je ťažko predpovedať, avšak už dnes vieme jedno.

Moskva môže byť belasá, aj vďaka vašej podpore.

slovan-kotol

Zažiť trojdňový trip v Moskve však okrem hokeja ponúka mnoho ďalších foriem zábavy. Červené námestie, Kremeľ, Chrám Vasila Blaženého. Váš facebook a instagram prasknú z množstva skvelých fotiek, telefón bude prosiť o väčšiu pamäťovú kartu.

moskva

To, že o pitný režim sa postará aj ruský národný nápoj začínajúci na písmeno V je samozrejmosťou. Ak chcete ochutnať Rusko na tanieri, objednajte si boršč, šašlík, stroganof, alebo medový koláč. Ak nezachutia, skúste ešte jednu vodku.

Nemáte dôvod váhať. Výjazd sezóny vo vynikajúcej cene je na pláne už 25. novembra! Dobre sa oblečte a vidíme sa v Moskve.

hc-slovan-bratislava

Píše Richard Hanzlík, z prvého neobjektívneho športového portálu TakUrcitee.sk