Majstrovstvá sveta 2015 v spoločnosti CK HokejTour.sk

Hokejový vrchol roka 2015 z pohľadu slovenských fanúšikov bude jednoznačne v Ostrave, kde 1. mája začínajú majstrovstvá sveta. Už tradične si môžete svetový šampionát vychutnať aj v spoločnosti CK HokejTour.sk.

ms2

MS sa vracajú do susedného Česka po dlhých 10 rokoch. Opäť sa očakáva invázia slovenských priaznivcov a zimomriavková atmosféra na tribúnach v ostravskej ČEZ Aréne.

Pripravili sme širokú ponuku, v rámci ktorej sa nemusíte starať takmer o nič. Iba si užívať hokejový sviatok a fandiť slovenskému tímu!

Fanúšikom zabezpečíme:

  • samostatné vstupenky na zápasy Slovenska
  • celodenné balíčky vstupeniek na vybraný deň
  • kyvadlovú doprava na trase Bratislava – Trnava – Trenčín – Žilina – Ostrava a späť (pre priaznivcov, ktorí už majú vstupenky a nemajú chuť šoférovať či riešiť parkovanie).
  • jednodňové zájazdy (doprava + vstupenka)
  • kompletné zájazdy s dopravou a ubytovaním (počas víkendových dvojzápasov)

*** Pre každého účastníka zájazdu je pripravený bonus v podobe originálneho šálu ***

ms1

Dobré správy máme aj pre firemnú klientelu. Ak chcete prekvapiť a potešiť zamestnancov alebo obchodného partnera, odporúčame využiť VIP vstupenky.

V dejisku podujatia budú pripravení delegáti CK HokejTour.sk, ktorí poradia atraktívny doplnkový program alebo poskytnú podporu v prípade neočakávanej situácie. Spolupracujeme iba s overenými a spoľahlivými partnermi, z každého zájazdu robíme nezabudnuteľný zážitok.

Ak chcete niekoho prekvapiť, môžete to vyriešiť darčekovou poukážkou v ľubovoľnej hodnote alebo na konkrétny zápas a zájazd.

Kedykoľvek nás kontaktujte emailom: info@hokejtour.sk / telefonicky: 0903 402 464.