Majster žije!

Ako sa cíti Claudio Ranieri? Pod jeho vedením strelecké suchoty a zrazu šesť gólov v dvoch zápasoch, prebudený Vardy a nájdený stratený Mahrez. Záchranárská misia líšiek pokračuje. Bude úspešná?

Na Anfield odohrali kanonieri iba jeden polčas. Ale futbal sa hrá na dva. Liverpool má proti „veľkým“ famóznu formu a boj o elitnú štvorku sa zamotáva ako tradičná anglická detektívka.

Tottenham doma v dôležitom súboji nezaváhal, ale na Old Trafford to bol šok. Remízový kráľ ligy opäť stratil body, Mourinho nervy a Ibrahimovič status neomylného.

Crystal Palace konečne a nečakane vyhral, ale Big Sam to bude mať zložité až do posledného kola. To ďalšie nebude kompletné, kedže prednosť dostáva FA Cup, ale sme zvedaví, aké prekvapenia nám prinesie.

Fandite svojim klubom a sledujte Premier League. Exkluzívne na DIGI Sport!

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 27. kola
Riyad Mahrez

Gol_kola

Minuloročný šampión Leicester City sa prebral z letargie, opäť si spomenul ako chutia víťazstvá a chladným to nenechalo ani Riyada Mahreza. Jeho gól proti Hull City opäť ukázal, čo v ňom drieme.

Moment 27. kola
Spurs vyhrali doma 9 zápasov v rade

Moment_kola

Na zápasy Tottenhamu je radosť pozerať sa a fanúšikovia kohútov mali cez víkend opäť dôvod na radosť. Ich miláčikovia vyhrali na vlastnom štadióne deviaty zápas v rade a opäť vylepšili klubový rekord.

Hráč 27. kola
Manolo Gabbiadini

Hrac_kola

Manolo Gabbiadini je po svojom príchode do Anglicka z SSC Neapol na neudržanie. V Southamptone nastrieľal v štyroch zápasoch šesť gólov. Cez víkend sa dvakrát presadil proti Watfordu.

Zápas týždňa, 29. kolo
Manchester City – Liverpool

Zapas_tyzdna

Šlágrom 29. kola Premier League je mimoriadne dôležitý zápas o prvú štvorku zaručujúcu štart v Lige majstrov Manchester City – Liverpool.

Etihad bude svedkom súboja manažérskych osobností Pepa Guardiolu a Jürgena Kloppa. The Reds čakajú na majstrovskú trofej od minulého tisícročia od roku 1990, Citizens sa z titulu naposledy tešili v roku 2014. Momentálne ide o duel tretieho a štvrtého tímu anglickej najvyššej súťaže. Tabuľkových susedov delia tri body a tak je po zápase možná výmena pozícií. Bilancia v ére Premier League hovorí jasne v prospech hostí, keď z 39 meraní síl vyhrali osemnásť, Sky Blue iba sedem. Aj prvý vzájomný duel v sezóne vyhrali na Silvestra Liverpoolčania 1:0 gólom Georginia Wijnalduma.

Zápas sledujte v nedeľu na Jozefa 19. marca o 17:30 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentujú Matúš Lukáč a Tomáš Bahník. V predzápasovom Štúdiu Premier League od 17:00 privíta Filip Mentel Petra Švancaru.

Program 27. kola:

Program_kola