Liverpoolčania, máme pre vás VIP zážitok aj skvelú európsku bitku

2 minúty čítania

Ešte pred prestávkou, ktorú vyplnia majstrovstvá sveta v Katare, čaká Liverpool boj na troch rôznych frontoch. Vydajte sa spolu s nami na Anfield a vychutnajte si nielen Premier League, ale aj Ligu majstrov a anglický Ligový pohár Carabo Cup.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram.

Užite si výnimočný zápas s VIP vstupenkami

Z duelu medzi Liverpoolom a Manchestrom City sa v ostatných sezónach stal jeden z najsledovanejších zápasov v celom futbalovom svete. Citizens tentokrát prídu na Anfield vedení strojom na góly menom Erling Haaland. Podarí sa ho zastaviť defenzíve The Reds?

Dva najúspešnejšie kluby v Anglicku z posledných rokov nehrávajú proti sebe každý týždeň, a tak sme si pre vás pripravili špeciálnu ponuku – VIP zájazd, resp. vstupenku, ktorá obsahuje hneď niekoľko výhod (viac informácií nájdete v linkoch priložených nižšie).

Liverpool – Manchester City, letecky s VIP vstupenkami (14.10.2022 – 17.10.2022)
Liverpool – Manchester City, VIP vstupenka (16.10.2022) 

Neapol s „režisérom“ Lobotkom sľubuje atraktívnu bitku  

„Jeho prítomnosť je kľúčová. Keď hrá s loptou, tá je ako v banke a Neapol sa stáva kolotočom.“ Stanislav Lobotka a celý Neapol vo fantastickej forme prichádzajú do Liverpoolu, kde sa očakáva jeden z top zápasov európskej pohárovej jesene v „zimomriavkovej“ atmosfére.

Ovládne Slovák trávnik na ikonickom Anfielde? O tom sa môžete presvedčiť na vlastné oči.

Liverpool – Neapol, letecky (1.11.2022 – 2.11.2022)

Prvý krok na ceste za obhajobou

Prvým súperom na ceste The Reds za obhajobou Ligového pohára bude tradičný anglický klub Derby County. Tento tím síce aktuálne pôsobí až v tretej najvyššej ligovej súťaži, no má bohatú históriu aj v rámci anglickej elity.

Zápas šestnásťfinále Carabao cupu sľubuje na Anfielde ofenzívne divadlo v podaní domácich. Vychutnajte si spolu s nami jeden z najlacnejších zájazdov na domáci duel Liverpoolu v tejto sezóne.

Liverpool – Derby County, letecky (9.11.2022 – 10.11.2022)