Klub 100 je pre najlepších, Klub 200 iba pre výnimočných

Wayne Rooney to dokázal. Návrat strateného syna je rozprávkou už po 2.kole. Gól č.200 chutí o to viac, že ho dal na trávniku mestského rivala. Citizens dohrávali bez prísne vylúčeného Walkera, ale obdivuhodným spôsobom trápili Everton, ktorý dokázal senzačne bodovať. United Rooney nechýba. Special One zdá sa našiel konečne víťaznú zostavu, ktorá vzbudzuje rešpekt. Lukaku a Pogba dirigujú diablov, De Gea je stopercentný a na Old Trafford začínajú chladiť šampanské… Ale pokoj, toto je Premier League!

Huddersfield je hore nohami, so šieštimi bodmi sa nepočítalo. Ale na každého nováčika raz dôjde. Ich výkon a nadšenie si zaslúži rešpekt. Ten vzbudzuje, najmä u kohútov, dočasný svätostánok anglického futbalu Wembley. Premiérový duel proti majstrovi mali síce pod kontrolou a mohli vyhrať aj rozdielom triedy, ale iba dve strely na bránu od skvele hrajúceho Alonsa, napokon znamenali tri body pre The Blues. Aj na trávniku Stoke City sa diali veci. Wengerovci mali v druhom polčase rekordné držanie lopty 83% a miestami drtivý tlak, ale nebol z toho ani gól ani bod. Ostala iba frustrácia a sklamanie.

O tom vie svoje aj Slaven Bilič. Kladivári napriek vylúčeniu Arnautoviča vyrovnali na 2-2, ale Southamptom dokázal v nadstavenom čase vyhrať. Vďaka penalte! Sme zvedaví, na koho sa usmeje šťastie v 3.kole. Najmä nedeľná ponuka je naozaj atraktívna :

Chelsea vyzve Everton od 14.30 , ale zápas týždňa sa odohrá sa slávnom Anfield !

Ak máte radi heavy metal, budete fandiť The Reds.
Ak preferujete popovú symfóniu, tak The Gunners.
My fandíme anglickej Premier League : Liverpool – Arsenal od 17.00 naživo na Digi Sport 1.

Ako sa zmení poradie v tabuľke pred reprezentačnou prestávkou ?

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 2. kola
Marcos Alonso

Gol_kola

Majstrovská Chelsea si napravila pošramotené renomé z prvého kola. Vo Wembley zdolala v derby zápase Tottenham aj vďaka dvom gólom Marcosa Alonsa. A treba povedať, že hlavne ten prvý stál za to.

VIDEO

Moment 2. kola
Storočná forma ManUtd

Moment_kola

Dať v úvodných dvoch kolách sezóny minimálne 8 gólov a žiaden neinkasovať to sa naposledy podarilo hráčom ManUtd pred 110timi rokmi. Mourinhovci najskôr zostrelili West Ham a cez víkend nedali šancu hráčom Swansea.

VIDEO

Hráč 2. kola
Wayne Rooney

Hrac_kola

Hviezda Evertonu sa v pondelkovej dohrávke s ManCity stala len druhým hráčom, ktorý v PL zaznamenal 200 gólov. V historických štatistikách tejto súťaže je lepší len ikonický Alan Shearer s 260timi gólmi.

VIDEO

Zápas týždňa 3. kola
Liverpool – Arsenal
Nedeľa, 27. 8. od 17.00 naživo na Digi Sport 1

VIDEO

Program kola:

Program_kola