Keď na Barcelonu, tak s oficiálnym partnerom klubu

2 minúty čítania

Spolupráca CK FutbalTour s FC Barcelona trvá už od roku 2014. Čo to znamená pre vás? 

  • u nás si môžete zarezervovať lístok vopred a nemusíte tak čakať na spustenie oficiálneho predaja lístkov na klubovom webe
  • vybrať si môžete z viacerých kategórii, nie len to čo už zostalo po prvej vlne hromadných nákupov
  • vieme zabezpečiť sedenie dvojíc, trojíc ale aj štvoríc vedľa seba, zatiaľ čo po vlastnej osi môžete nájsť len single lístky
  • niekoľkoročné skúsenosti a sieť delegátov ochotných pomôcť v akejkoľvek situácii

Vstupenka alebo kompletný zájazd?

To, čo potrebujete na dokonalý futbalový zážitok, vám kedykoľvek zariadime. Desiatky tisíc fanúšikov Blaugranas už vďaka CK FutbalTour.sk navštívilo slávny Camp Nou (pozn. v sezóne 2023/2024 svoje domáce zápasy FC Barcelona odohrá na olympijskom štadióne – Montjuic s kapacitou 55-tisíc divákov) a vychutnalo si barcelonskú futbalovú šou! Zárukou spokojnosti našich klientov je aj doplnkový program.

Čo teda obsahuje futbalový zájazd na Barcelonu?

  • vstupenku na ligový alebo pohárový zápas (vyššie kategórie na vyžiadanie, aj VIP miesta)
  • dopravu (zvyčajne leteckú, radi prispôsobíme miesto odletu vašim požiadavkam)
  • ubytovanie (spravidla v 3* hoteli s výhodnou polohou voči štadiónu)
  • služby slovenského delegáta (je vám k dispozícii počas celého zájazdu)
  • nonstop infolinku 
  • doplnkový program 
  • možnosť poistenia alebo darovanie zájazdu vo forme darčekovej poukážky
Okrem úžasného zážitku na štadióne si každý v spoločnosti delegáta vychutná aj metropolu Katalánska. Svetoznáme atrakcie, útulné zákutia mesta aj miestna kuchyňa. To je pozvánka do lahodnej Barcelony, ktorej nebudete mať nikdy dosť!

Hlavnou výhodou sú vstupenky

CK FutbalTour.sk je najväčšia a najskúsenejšia športová CK na Slovensku. Funguje od roku 2008 a jej služby využilo už viac ako 100-tisíc fanúšikov. Aj pri zápasoch Barcelony vždy garantuje vstupenky každému, kto si ich zakúpi.
Ak sa priaznivec katalánskeho giganta rozhodne riešiť vstupenky individuálne, nemusí nájsť napr. dve miesta vedľa seba, na štadióne už nebudú k dispozícii tie sedadlá, ktoré chcel, prípadne neovláda jazyk. Všetko je možné vyriešiť spôsobom zakúpenia vstupeniek od CK FutbalTour.sk, oficiálneho partnera FC Barcelona od roku 2014.
Vstupenky má garantované, presne vie, kde bude sedieť, a môže sa tešiť, že vedľa neho budú ďalší rodinní príslušníci alebo kamaráti.

Počas návštevy Barcelony odporúčame aj prehliadku klubového múzea. Ak o ňu máte záujem, dajte nám vedieť, radi vám ju zabezpečíme v predstihu. Chcete navštíviť aj iné atrakcia ako Sagradu Famíliu? Ozvite sa nám, lístky vám pripravíme, aby ste sa vyhli zdĺhavému čakaniu v radoch.

Zabezpečíme vám dokonalý rodinný alebo firemný výlet, predĺžený víkend či dovolenku v atraktívnej Barcelone. Hviezdy Blaugranas máte práve na dosah. K tomu pestrý balík zážitkov z atrakcií a kuchyne. Neváhajte a poďte do Barcelony!

VSTUPENKA a ZÁJAZDY na FC BARCELONA