Kam za športom cez veľkonočný víkend

Na voľné veľkonočné dni sme pre vás vybrali tri špeciálne ponuky. Romantickú Prahu s duelom najlepších tímov ligy, futbalovú baštu v Španielsku a katalánsku rozprávku.

1. PRAHA: Pražská nádielka romantiky a futbalu

Reštaurácie, útulné kaviarne, lákavé vyhliadky. Historická metropola Česka však nie je len pre zaľúbencov. Na svoje si prídu tiež rodiny s deťmi, ktoré si užijú plavbu na lodi či pouličné atrakcie mesta.

Okrem skvelej gastronómie a typických českých jedál sa do vášho cestovateľského jedálnička ponúka aj futbal. Súboj pražskej Slavie proti Plzni sľubuje napínavý duel prvých dvoch tímov súťaže. Najmä hostia musia vyhrať, ak chcú pomýšľať na ligový primát. Ako sa to skončí? Sledujte priamo na štadióne!

2. MADRID: Raj pre futbalových nadšencov

Metropola Španielska láka návštevníkov nielen krásnymi námestiami a budovami, ale aj upravenými parkmi. Ak si radi vychutnávate atmosféru novej destinácie, naším tajným tipom na relax je sledovanie západu slnka na strešných terasách barov v centre mesta. Bez fotky z týchto miest neodchádzajte!

Zamilujete si však aj majestátny Kráľovský palác či známy symbol mesta, ktorým je medveď na Puerta del Sol. Gastronomických nadšencov uspokojí tržnica Mercado de San Miguel plná pestrofarebných potravín.

Vrcholom madridského zájazdu bude famózny futbal. Biely balet privíta Malorku, za ktorú pravidelne nastupuje aj Slovák Martin Valjent. Len si to predstavte: španielska liga, Modrič, Benzema, Ramos a ďalší na kolosálnom Santiago Bernabeu. Veľká noc, ako sa patrí!

Letecký zájazd na Real Madrid – Malorka

3. BARCELONA: Do Barcelony s oficiálnym partnerom klubu

Kompletný zájazd podľa vašej chuti nie je len frázou, je skutočnosťou.

Ulicami Barcelony vás prevedú miestni delegáti, ktorí hovoria vaším jazykom, ukážu vám originálne reštaurácie aj cenovo dostupné podniky. Okrem celosvetovo známych atrakcií vám poradia skryté a turisticky neznáme oblasti, ktoré si zamilujete.

Paella, sangría či španielske špeciality uspokoja aj náročnejších cestovateľov, veľkým vycrholením bude futbal na gigantickom Camp Nou – opäť v spoločnosti CK FutbalTour.sk, oficiálneho partnera klubu od roku 2014

A keď si večer budete chcieť oddýchnuť, čakajú vás komfortné hotely a skvelé služby, ako aj asistencia delegátov počas celého zájazdu. Jednoducho barcelonská rozprávka.

Letecký zájazd na Barcelona – Bilbao

Objednajte si veľkonočný víkend cez náš formulár

  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.


FOTO: grafika FutbalTour.sk