Jeden zájazd, viac zápasov. Využite špeciálne balíčky

Píše Richard Hanzlík z prvého neobjektívneho športového portálu TakUrcitee.sk

Nikto z nás nechodí do potravín najprv po rožky, o 5 minút po šunku a o ďalších 10 minút po nový album Mira Jaroša. Normálny človek vie, že ak to kúpi naraz, ušetrí čas, peniaze za benzín a navyše mu zostane krásny darček – napríklad pre svokru.

Cestovať na futbalový zápas niekam do Európy stojí viac ako návšteva zápasu Podbrezová – Michalovce. Logické. Obidva kluby dokopy neminú za rok na výplaty toľko, čo napríklad Barcelona na Coutinha za mesiac a aj to lietadlo žerie viac ako dízlový golfík. Človek si ale rád priplatí za zážitok na celý život.

Byť 10 metrov od svojich obľúbených hráčov, čakať ich pred štadiónom a potom konečne vstúpiť do útrob štadióna. S jedlom ale rastie chuť a po dvoch hodinách sa to všetko skončí. Ide sa domov. Rýchlo minúť tri výplaty vo fanshope klubu a vidíme sa zase až o rok. Teda, ak sa zadarí.

Jeden výlet, viac zápasov

Jeden taký už tu bol, že vymyslel balíčky, dal ich na tabuľu a na snemoch, stojac vedľa Nikodýma, fajkal, čo je splnené. Okrem toho sú tu však iné balíčky. Jeden výlet, viac zápasov. A ako sa hovorí, čím viac zápasov, tým viac adidas. Porcia futbalu, ktorú by nezjedol ani Oliver Andrásy s Borisom Filanom. Balíček naplnený kopcovito zápasmi.

Pretože ak sa dajú vidieť tri za tri dni, prečo sa uspokojiť len s jedným? A najlepšie na tom je, že cenový rozdiel je minimálny.

ODPORÚČAME: Víťaz Ligy majstrov aj šampión Premier League. Takto vyzerá štvorzápas v Anglicku

Kráľovský dvojzápas v Španielsku

Futbaloví fajnšmekri si vychutnajú dve španielske rozprávky. Najprv navštívia Santiago Bernabeu v Madride, na ktorom sa predstaví ambiciózna Sevilla. Esá ako Benzema, Hazard, Modrič či Ramos budú smerovať Biely balet za víťazstvom. Podarí sa im to? P.S.: V hlavnom meste odporúčame navštíviť strechy kaviarní, z ktorých máte perfektné zábery do svojej fotozbierky.

Druhým lákadlom v rámci dvojzápasu je duel na Camp Nou v Katalánsku. Počas neho sa domáca Barcelona bude pasovať s prekvapením aktuálnej sezóny – Granadou. Okrem kolosálneho futbalového stánku, víťaza Zlatej lopty Messiho si užijete aj krásnu Barcelonu. Gaudího stavby, Sagrada Família aj miestne kulinárske špeciality.

Španielsko tak neuspokojí len chúťky priaznivcov futbalu, ale aj gastronomických milovníkov či fanúšikov kultúry.

NHL ako na dlani a nezabudnuteľný sprievodný program

Západ alebo východ? Slnečná Kalifornia s Vegas či populárny New York s obľúbeným Washingtonom? Vyberte si z bohatej ponuky zájazdov. K niektorým ponúkame okrem zápasov NHL a NBA aj plavbu loďou po Karibiku a Bahamách! A to je už poriadna lahôdka.

A dôležitá informácia, ktorú určite ocení každý klient: buďte bez obáv, na každom zájazde vám bude asistovať skúsený slovenský delegát.

Tak čo, ktorý balíček si odškrtnete zo zoznamu želaní tento rok?