Je hrajúcou legendou. A pokračuje ďalej!

Gareth Barry je Pán hráč. Má 36, na konte rekordných 633 štartov v Premier league a zďaleka nekončí.

Spoľahlivý, inteligentný a obľúbený všade, kde hral. Pokojne to môže potiahnuť ešte niekoľko sezón, tak mu želáme predovšetkým zdravie. Blahoželáme!
Baggies potrápili kanonierov odvážnym výkonom, ale mali aj smolu. Penaltu nezahrávali už naozaj dlho a ich úspešnosť je iba na úrovni 62 percent. Mimochodom, viete ktorý klub zahrával v histórii súťaže najviac pokutových kopov? Liverpool, presne 112. The Reds trápi deravá obrana i stratené body. Oba manchesterské tímy sa vzájomne hecujú obdivuhodnými výsledkami, tentokrát sa pridala i Chelsea, takže tu máme malý trhák v ligovom pelotóne.

R. Hodgson rýchlo pochopil, že jeho misia v Crystal Palace bude extrémne náročná. Na inzerát, že sa hľadá útočník – strelec do Selhurst Parku sa stále nikto neprihlásil, takže si na prvý ligový gól Orlov musíme počkať. Bez bodu a bez gólu futbal naozaj neláka.

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Hráč 6. kola: Alvaro Morata (Chelsea)

Chelsea síce prišla o Diega Costu, ale ten napokon The Blues chýbať nemusí. V novej sezóne je zatiaľ streleckým žolíkom Londýnčanov Alvaro Morata. Španiel sa presadil aj proti Stoke City, keď zaznamenal parádny hetrik

VIDEO

Gól 6. kola: Coutinho

Coutinho je späť a to je dobrá správa pre všetkých fanúšikov Liverpoolu. V súboji s Leicestrom sa postaral o jeden z najkrajších okamihov aktuálneho kola.

VIDEO

Moment 6. kola: ManCity a ich forma

Streliť v troch kolách po sebe päť a viac gólov, to sa prvoligovému tímu v Anglicku naposledy podarilo pred takmer 60 rokmi. Futbalisti Man. City potvrdzujú svoje majstrovské ambície, veď ďalší päťhviezdičkový výkon predviedli aj proti Crystal Palace.

VIDEO

Zápas týždňa: Chelsea FC – Manchester City

Pred reprezentačnou prestávkou nás čaká súboj bohatých proti ešte bohatším. The Blues vyzvú Sky Blues v atraktívnom Zápase týždňa. Conte a Guardiola ponúknu určite niekoľko hereckých etúd za postrannou čiarou, nás ale oveľa viac zaujíma výkon top hráčov na trávniku. Ak majú Citizens stratiť body, tak vraj na Stamford Bridge. Ako to naozaj dopadne, uvidíte v našom priamom prenose Chelsea FC – Manchester City v sobotu od 1/:30 na DIGI Sport 1.

Budú sa deliť body?