Ideálne sviatky? Najprv futbal, potom Vianoce!

Vyhrať prestížne derby gólom v 94. minúte? Áno. Sadio Mané je hrdinom Liverpoolu, ktorý je naďalej v hre o ligový titul. Mesto Beatles tak žiari červenou, aj keď tú si zaslúžil Barkley za faul na Hendersona.

Kanonieri mali zlý týždeň. Prehrali oba duely, navyše po smolných a sporných verdiktoch rozhodcov, to však nič nemení na fakte, že im vyschol kanón ako aj víťazná forma. Tú si obdivuhodne drží Chelsea, ktorá sa síce natrápila, ale napokon vyhrala aj jedenásty zápas v rade za sebou.

Britské ostrovy sa držia tradície „najprv futbal, potom Vianoce“ a tak sa opäť tešíme na výnimočnú ponuku zápasov. Na obrazovkách DIGI Sport tak uvidíte futbalové rozprávky nielen z Anglicka, ale aj zo Škótska.

Iba my vám prinesieme štedrú ponuku priamych prenosov Premier League 26. decembra, ale aj silvestrovskú zábavu 31. decembra. Čo poviete na mega derby Rangers – Celtic alebo blockbuster Liverpool – Manchester City ?

Ako na Nový rok, tak po celý rok 2017! Fandite svojím klubom a doprajte si ten najlepší šport. Na DIGI Sport!

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 17. kola
Jay Rodriguez

gol_kola

Jay Rodriguez v tomto kole ukázal, že každé derby by mal rozhodnúť veľkolepý gól. Ten proti Bournemouthu bol ukážkový a aj vďaka nemu ovládol Southampton bitku o juh Anglicka.

Moment 17. kola
Liverpool je červený

moment_kola

227. Merseyside Derby veľmi nenadchlo a dlho sa zdalo, že to bude ďalšia nudná remíza. Až v nadstavenom čase zažiaril Sadio Mané a stal sa skutočným hrdinom pre červených. Aj naďalej tak platí, že Liverpool hrá o titul a Everton nevyhral nad svojím úhlavným nepriateľom už viac ako šesť rokov.

Hráč 17. kola
Diego Costa

hrac_kola

Chelsea sviatkuje na prvom mieste a Diego Costa je top kanonierom celej Premier League. Jeho gól proti Crystal Palace znamenal, že The Blues vyhrali jedenásťkrát v rade. A len pre zaujímavosť, Costa strelil prvý gól hlavou Chelsea v tejto sezóne.

Zápas týždňa 19. kolo
Liverpool – Manchester City

zapas_tyzdna

Šlágrom 19. kola Premier League je silvestrovský duel Liverpool – Manchester City. Anfield bude svedkom súboja mladších manažérskych osobností Jürgena Kloppa a Pepa Guardiolu. The Reds sa naposledy tešili z titulu ešte v roku 1990, Sky Blue čakajú na trofej od roku 2014. Momentálne ide o duel susedov v tabuľke, delí ich len jeden bod, hostia tak môžu preskočiť svojho rivala. Bilancia v ére Premier League hovorí jednoznačne v prospech domácich, keď z 38 vzájomných meraní síl vyhrali sedemnásť, Citizens iba sedem.

Duel sledujte v sobotu 31. decembra o 18:30 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Matúš Lukáč.

Program kola:

program_kola