Hviezdy, čo by kameňom dohodil. Kroos – Kane – Mbappé už čoskoro

3 minúty čítania
Autor: Pavel Pubal

Elitné klubové súťaže síce končia, ale svetové hviezdy zaplnia tribúny štadiónov aj počas leta. Hneď na začiatku júna nás čaká atraktívny dvojzápas v susednej Viedni, resp. neďalekom Mníchove. Na štadióne Bayernu se v Lige národov stretnú odveký rivali – hviezdami nabité reprezentácie Nemecka a Anglicka. Susedná Viedeň privíta úradujúcich majstrov sveta z Francúzska.

Naďalej sledujte naše sociálne siete, kde Vám prinášame zaujímavosti z pohľadu fanúšikov.
Facebook Instagram

Nemecko vs. Anglicko 

Dátum: 7. jún 2022 (UTOROK) – autobusový zájazd TU
Miesto:
Mníchov, Nemecko – štadión Allianz Arena

Najväčšie hviezdy oboch tímov

  • KAI HAVERTZ (útočník, 22 rokov, Chelsea)
    • Obrovský potenciál ale leží práve na pleciach šikovného ľaváka z londýnskej Chelsea. Havertz začal túto sezónu napĺňať svoj potenciál a splácať cenovku. Dáva dôležité góly, dokáže sa presadiť hlavou aj vycibrenou ľavačkou. Vo finále Majstrovstiev sveta klubov dokonca rozhodol o víťazstve Blues nad Palmeiras.
  • HARRY KANE (útočník, 28 rokov, Tottenham)
    • Vo dvojici s Heung-Min Sonom je tradičným postrachom obrán v Premier League. Skóroval 17 gólov a pridal deväť asistencií. A na jeho streleckú potenciu sa bude opäť spoliehať aj reprezentácia Albionu, ktorú chce ako kapitán konečne dotiahnuť na absolútny vrchol svetového futbalu.

Posledný vzájomný zápas

  • 29. jún 2021, EURO 2020: Anglicko – Nemecko 2:0 (Sterling, Kane)
    Až na poslednom EURO sa Albion zbavil nemeckého komplexu a postúpil pred domácimi fanúšikmi vo Wembley do štvrťfinále. Oba celky sa spolu v rámci EURO stretli po 21 rokoch a história sa opakovala – Albion rovnako ako v roku 2000 Nemcov porazil, tentoraz v pomere 2:0.

Vyrazte s nami autobusom z Bratislavy

Dôvodov, prečo s nami vyraziť na tento zápas, je hneď niekoľko. Poznáte ďalších bláznov a napríklad aj futbalových kamarátov na celý život, spoločný autobus vyrazí z Bratislavy a cesta do Mníchova trvá približne deväť hodín. Na vlastné oči uvidíte svetové hviezdy Bundesligy a Premier League.

Ušetríte veľa peňazí, pretože na takýto lacný zájazd len tak nenarazíte. Nemusíte sa vôbec o nič starať – v cene zájazdu je doprava komfortným autobusom, vstupenka na zápas a služby nášho skúseného delegáta a futbalového nadšenca v jednom.

Rakúsko vs. Francúzsko

Dátum: 10. jún 2022 (PIATOK) – zájazd loďou TU
Miesto: Viedeň, Rakúsko – štadión Ernsta Happela

Zdroj: skysportaustria.at

Najväčšie hviezdy oboch tímov

  • DAVID ALABA (obránca, 29 rokov, Real Madrid)
    • Rakúsky obránca s filipínsko-nigeríjskym pôvodom sa preslávil najmä v pôsobení v Bayerne Mníchov. Od minulého leta je už ale pevnou súčasťou najslávnejšieho klubu na svete. Je považovaný ako jeden z najlepších obrancov svojej generácie. Pozná recept na svojho spoluhráča z Realu?
  • KARIM BENZEMA (útočník, 34 rokov, Real Madrid)
    • Pre mnohých najväčší favorit na zisk Zlatej lopty za rok 2022. Jeho prínos pre klub a krajinu sa ukazuje práve teraz. Kapitán, vodca a hráč dôležitých momentov. Svojím prístupom a prácou na ihrisku je inšpiráciou pre mnohých mladších spoluhráčov.

Posledný vzájomný zápas

  • 14. október 2009, kvalifikácia MS 2010: Francúzsko – Rakúsko 3:1 (Benzema, Henry, André-Pierre Gignac – Janko)
    Naposledy sa tieto dva tímy stretli až v roku 2009, kde v skupinovej fáze kvalifikácie zvíťazili Francúzi, ktorí tak oplatili Rakúšanom prehru z prvého vzájomneho zápasu (3-1 pre Rakúsko). Zo súčasného kádra si tento zápas pamätá okrem Benzemu aj brankár Hugo Lloris. 

Loďou z Bratislavy na zápas sľubuje parádny výlet 

Tak ako ma autobusový výjazd svoje špecifiká, tak to má aj výlet loďou. Zažiť s partiou kamarátov plavbu loďou, večer futbal nabity hviezdami ako je Mbappé, Kanté a ďalší, je perfektný štart do leta.

Nemusíte sa vôbec o nič starať – v cene zájazdu je doprava loďou do Viedne a komfortným autobusom naspäť, vstupenka na zápas a služby nášho skúseného delegáta a futbalového nadšenca v jednom.