Hokejom pobláznený národ mieri do Helsínk

Slovenská hokejová reprezentácia sa na majstrovstvách sveta v Helsinkách a Štokholme môže okrem vlastných schopností spoľahnúť aj na podporu fanúšikov v hľadisku priamo v aréne. Svetový šampionát je pre hokejom pobláznený slovenský národ každoročne veľkým lákadlom.  

Najväčšie šlágre Slovenska v základnej skupine uvidia naživo aj desiatky fanúšikov spod Tatier. Súboje s mužstvami Ruska a USA, v ktorých sa bude rozhodovať o tom, či Slováci postúpia medzi najlepších 8 tímov, by si nemal nechať ujsť nikto.

Obzvlášť, ak je tu možnosť zažiť neuveriteľnú atmosféru priamo v dejisku najväčšieho športového sviatku roka. To si povedalo viac ako 100 fanúšikov, ktorí sa rozhodli vidieť zverencov trénera Vladimíra Vůjteka na vlastné oči a tiež spoznať zaujímavú krajinu.

„Organizujeme charterový zájazd na posledné dva zápasy s Ruskom a USA, ktorým do Helsínk pocestuje 110 klientov. Okrem komfortného letu priamo z Bratislavy do Helsínk, oceňujú fanúšikovia hlavne účasť sprievodcov a dostatok času na spoznávanie fínskeho hlavného mesta či neďalekého Tallinu,“ povedal Matej Očenáš, mediálny manažér portálu HokejTour.sk

Pohodlný letecký presun, dva dôležité zápasy slovenskej reprezentácie, návšteva krásneho mesta, príjemné ubytovanie v centre – to všetko je pre športových fanúšikov veľké lákadlo a zároveň skvelá krátka dovolenka.

Po minuloročnom úspechu sa však záujem o vycestovanie na zápasy slovenského národného tímu prekvapujúco nezvýšil. Mnoho skalných fanúšikov odradil fakt, že rovnako ako v minulom roku odohrajú slovenskí reprezentanti svoje súboje v základnej skupine na rovnakom mieste, teda vo fínskych Helsinkách.

„Všetko sa však môže veľmi rýchlo zmeniť, ak sa našej reprezentácii bude dariť a postúpi do bojov o medaily,“ skonštatoval Očenáš z firmy HokejTour.sk, ktorá zabezpečuje kompletný servis fanúšikom na zápasy reprezentácie, KHL, NHL alebo ostatných európskych líg. Okrem štandardnej ponuky zájazdov, pripravuje zájazdy na mieru a zabezpečuje samostatné vstupenky. Profesionálne služby garantuje tím ľudí s viac ako päťročnými skúsenosťami v organizovaní zájazdov na futbal pod značkou FutbalTour.sk.