Hľadáte darček na MDD? Pozrite si 4 tipy, ktorými zabodujete

Vaša ratolesť sa 1. júna už nevie dočkať. Prekvapte ju zážitkovým darčekom, na ktorý bude dlho spomínať. Pozrite si naše tipy, ktoré vaše deti rozhodne potešia.

1.Detský Audi Cup

Najobľúbenejší letný futbalový turnaj, ktorý v roku 2017 (organizovaný každý druhý rok) navštívilo až 3000 klientov CK FutbalTour.sk. Úžasnou správou je, že aj tento ročník Audi Cupu je silný. Zúčastní sa ho organizátor – domáci Bayern, Real Madrid, Tottenham aj Fenerbahce.

Je vaše dieťa fanúšikom Bavorov, zbožňuje Biely balet, je srdcom Londýnčan alebo sleduje výkony istanbulského veľkoklubu? Na Audi Cupe si príde na svoje. V rámci ponuky „Detský Audi Cup“ cestujú deti do 13 rokov do Mníchova so zľavou. Nástupné miesta sú z Košíc až do Bratislavy.

Pozrieť ponuku DETSKÝ AUDI CUP (30.7. – 1.8.)

2. F1 v Maďarsku a Rakúsku

Obľúbenými rodinnými výletmi sú aj zájazdy za najlepšími pilotmi sveta. Okruhy v Rakúsku aj Maďarsku sú neďaleko slovenských hraníc a každý rok cenovo dostupné. Skvelou správou je, že pre deti do 14 rokov je cena výrazne nižšia.

Trate Spielberg v Rakúsku aj Hungaroring v Maďarsku sú tak ideálnou pozvánkou pre rodiny s deťmi. Okrem samotných pretekov je k dispozícii bohatý program a sprievodná šou.

Pozrieť ponuku F1 (Rakúsko a Maďarsko)

3. Medzinárodný futbal top úrovne

La Furia Roja, teda španielska reprezentácia, duely Slovenska či atraktívny súboj Nemecka proti Argentíne. Vyberte pre vaše deti nezabudnuteľný zápas, v ktorom budú sledovať svoje idoly naživo. Messi, Sané či Lobotka? Skvelé, v prípade dopravy, ubytovania či ďalších záležitostí vám radi pomôžeme.

Pri každom takomto zájazde máme v cene aj služby slovenského delegáta, preto sa o orientáciu ani organizáciu vášho výletu nemusíte obávať. Poradíme, čo treba vidieť a kde sa dá chutne a lacno najesť. Ešte stále váhate?

Pozrieť ponuku MEDZINÁRODNÝCH ZÁPASOV

4. Darčeková poukážka na ľubovoľný zájazd

Má vaše dieťa futbalový sen? Napríklad vidieť Liverpool či Barcelonu naživo? Venujte mu darčekovú poukážku a vycestujte na futbal s ním! O všetko sa postaráme (vstupenky, ubytovanie, doprava, služby delegáta). Radi vám poradíme, čo sa vo vašej destinácii oplatí vidieť, čo treba ochutnať a čo na vaše dieťa rozhodne zapôsobí.

Platnosť darčekovej poukážky je až dva roky od vystavenia. Akékoľvek prianie alebo grafické úpravy radi pripravíme podľa vašich predstáv. Výšku hodnoty poukazu si stanovíte sami (resp. podľa aktuálnych cien vstupeniek a zájazdov).

AKCIA: DARČEKOVÉ POUKÁŽKY NA SEZÓNU 2020/2021 S FIRSTMINUTE ZĽAVOU

Potešte blízkych originálnym darčekom a ušetrite

  • 500 € poukážka teraz iba za 400 € (ušetríte 100 €)
  • 250 € poukážka teraz iba za 200 € (ušetríte 50 €)
  • 100 € poukážka teraz iba za 90 € (ušetríte 10 €)

Pozrieť ponuku DARČEKOVÁ POUKÁŽKA

BONUS: Chceli by ste darovať niečo z nášho e-shopu?

Prejsť do e-shopu