Súťaž: Hľadá sa NAJ fotka fanúšikov Slovenska

Kvalifikácia o postup na majstrovstvá Európy 2016 vrcholí a slovenskí futbalisti sú kúsok od vysnívaného postupu do Francúzska.

Fanúšikovská eufória je citeľná, zápas proti Bielorusku je beznádejne vypredaný už niekoľko týždňov. V týchto dňoch by sa zrejme zaplnil aj štadión pre 50 000 fanúšikov. Hamšík, Škrtel a spol. spôsobili po rokoch opäť skutočný futbalový ošiaľ.

Pri príležitosti zápasov s Bieloruskom a Luxemburskom sme si pre vás, fanúšikov Slovenska, pripravili atraktívnu súťaž o suveníry európskych klubov a CK FutbalTour.sk.

Ako sa môžem zapojiť?

Pošlite nám fotografiu zo zápasu alebo populárnu „selfie“ či inú jedinečnú momentku ešte počas zápasu alebo po návrate domov na email info@futbaltour.sk (prípadne priamo na náš facebook).

Akú fotku mám poslať?

Fotografií môžete samozrejme poslať aj viac, či už si zapózujete v drese na tribúne pred zápasom, počas fandenia v elektrizujúcej atmosfére alebo pri prípadných oslavách postupu. Čím zaujímavejšia fotografia, tým väčšia šanca na výhru.

Čo môžem vyhrať?

  1. cena: Darčekový poukaz v hodnote 200 € na zájazdy CK Futbaltour.sk + suvenír
    Ďalšie ceny: suveníry so slovenskou tematikou alebo od európskych veľkoklubov.

Kedy zistím, či som vyhral?

Najlepšie fotografie zverejníme na facebook FutbalTour.sk po zápase Luxembursko – Slovensko, v stredu 14. 10. O najlepších rozhodnú fanúšikovia a počet „likeov“ pri fotografiách. (Počet výhercov nie je vopred úplne presne určený a obmedzený na 11. Suvenírov máme dosť).

Takže ešte raz: Odfoť sa, pošli fotku na email info@futbaltour.sk a najlepších odmeníme!

Slovakian players celebrate winning the World Cup group F soccer match between Slovakia and Italy at Ellis Park Stadium in Johannesburg, South Africa, Thursday, June 24, 2010. (AP Photo/Eugene Hoshiko)