FutbalTour v Klubovni – Sleduj, tipuj a vyhraj zájazd v hodnote 1000€

1 minúta čítania

Veľká tipovacia súťaž s „pivárňou, kde viete, čo dostanete – skvelé jedlo a pivo“. Počas futbalových večerov s Ligou majstrov v Centrálnej, Ružinovskej, Petržalskej, Bystrickej a Karloveskej Klubovni môžete vyhrať 1000 € poukážku na ľubovoľný zájazd s našou cestovnou kanceláriou.

Pivo, burger, tatarák a ešte raz pivo

V Klubovni sa rozhodli atraktívnym zápasom dodať ešte väčšie grády a preto si pre všetkých fanúšikov pripravili skvelé súťaže s účasťou FutbalTour. K účtu nad 30€ získaš tipovaciu kartičku, v ktorej vyplníš meno, kontaktné údaje a tipneš si celkového víťaza Ligy Majstrov 2022. Vyplnenú kartičku hodíš do pripravenej krabice a čakáš na finále.

POZOR! Tipovať môžeš iba do 4.5.2022, kedy sa odohrá druhé semifinále a budeme poznať oboch finalistov.


Prvý zápas Odveta
26. apríl: Manchester City – Real Madrid 3. máj: Villarreal – Liverpool
27. apríl: Liverpool – Villarreal 4. máj: Real Madrid – Manchester City

 

Okrem 1 000-eurovej poukážky, môžeš vyhrať 4×100 € aj konzum v akejkoľvek Klubovni. To sa vyrovná parádnemu Dvojitému čiken Burgru pre 6 ľudí – samozrejme aj s pivom v ruke!

Tohto sezónna Liga majstrov nie lenže nemá jasného favorita ale ani outsidera. Dôkazom je Villarreal, ktorý dokázal vyradiť niekoľkonásobných víťazov LM, Bayern (v štvrťfinále) a Juventus (v osemfinále). Komu zo semifinalistov najviac doprajete najviac celkové víťazstvo?

Zapojte sa do súťaže a možno sa šťastie usmeje práve na Vás!