Si členom barcelonského fanklubu? Na zájazd ideš lacnejšie

Ak si fanúšikom katalánskeho klubu, máme pre teba skvelú správu. Vďaka oficálnemu fanklubu Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras a CK FutbalTour.sk si môžeš vychutnať zápasy FC Barcelona s 10 % zľavou.

Vypredaný Camp Nou, svetové hviezdy ako na dlani a garancia nezabudnuteľného zážitku. Vydaj sa na súboje svojich miláčikov s oficiálnym partnerom klubu CK FutbalTour.sk. Ak si členom fanklubu Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras, získavaš desaťpercentnú zľavu.

„Hlavným poslaním Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras je vytvoriť silnú komunitu fanúšikov FC Barcelona, ktorí svojou prácou a činnosťou budú spoločne podporovať a rozvíjať filozofiu a hodnoty futbalového klubu FC Barcelona,“ to je hlavný cieľ oficiálneho fanklubu FC Barcelona na Slovensku, ktorý funguje od 11.2.2013.

Si pripravený byť súčasťou barcelonskej rodiny? Pridaj sa!

Viac informácií o členstve nájdeš TU.

Si členom a chystáš sa na zápas? Vyzbroj sa na Camp Nou a uži si dokonalú atmosféru s ďalšími fanúšikmi Blaugranas. Šály, suveníry aj ďalšie predmety nájdeš v našom e-shope.

A skvelou príležitosťou, ako spoznať nových priaznivcov Barcelony, je spoločné sledovanie zápasov v bratislavskom Tribúna Futbal Pube – pridaj sa do skupiny barcelonských podporovateľov a zažite grandiózne duely na veľkom plátne a poschodovej tribúne.