FutbalTour.sk bude na ME „21“ spolupracovať so Slovenským futbalovým zväzom

Slovenský futbalový zväz bude pri jednej z najočakávanejších udalostí tohto roka spolupracovať s CK FutbalTour.sk. Najväčšia športová cestovná kancelária na Slovensku sa totiž stala oficiálnym partnerom pre Majstrová Európy do 21 rokov v Poľsku.

slovensko-21-timova-foto

Žreb šampionátu zaviedol talentovaný výber Slovenska do 21 rokov do neďalekých poľských miest Kielce a Lublin.

Blog o meste Kielce / Blog o meste Lublin

„Na každý zo slovenských zápasov pripravujeme autobusové zájazdy ,na otočku‘ bez prespania, s nocľahom na jednu noc, ale tiež špeciálne spoznávacie zájazdy,“ vraví Matej Očenáš, konateľ FutbalTour.sk. Podotýka, že do Poľska vyšlú na prvé tri zápasy Slovákov v základnej skupine niekoľko stoviek fanúšikov.

Prečo sa zväz rozhodol pre FutbalTour.sk

V základnej skupine A sa Slováci postupne predstavia proti domácemu Poľsku, výberu hrdého Anglicka a obhajcom titulu minuloročného šampionátu – Švédsku.

slovensko 21

Za zrodom spolupráce stojí to, že Slovenský futbalový zväz sa snaží hráčom a realizačnému tímu vytvoriť pred turnajom čo najlepšie podmienky, pričom mimoriadne dôležité je myslieť aj na podporu z hľadiska.

„Pre FutbalTour.sk ako nášho oficiálneho partnera sme sa rozhodli z jednoduchého dôvodu. Ide o renomovanú spoločnosť s dlhoročnými a bohatými skúsenosťami v sprostredkovaní športových zážitkov. Počas jej existencie s ňou na futbalové zápasy vycestovali tisícky fanúšikov,“ vysvetľuje marketingový riaditeľ Slovenského futbalového zväzu Jaroslav Šišolák.

me 21 slovensko me v polsku 2017

Slováci budú mať o Majstrovstvá Európy do 21 rokov výrazný záujem. „Stoja za tým dva dôvody: mladý tím futbalistov sa teší priazni verejnosti, ako aj blízkosť konania zápasov,“ vraví druhý konateľ FutbalTour.sk Július Turček. Len na spresnenie – Kielce sú od Žiliny vzdialené zhruba 310 kilometrov, Lublin zas necelých 500 kilometrov.

Do Poľska sa bude vyrážať z Bratislavy, Žiliny i Košíc

„Do miest budeme cestovať tak z Bratislavy, ako aj zo Žiliny alebo východného Slovenska. O cene rozhodne typ zájazdu – či si klient zvolí zájazd ,na otočku‘, alebo s nocľahom, či poznávací zájazd. Slováci sa však do Poľska budú vedieť pozrieť od 39 eur,“ dodáva Turček.

Blog: Všetko dôležité o ME „21“ v Poľsku

Pre slovenských fanúšikov dnes visí otáznik nad tým, ako ďaleko sa náš futbalový tím na čele s trénerom Pavlom Hapalom dostane. „Napriek tomu, že ide o ťažké zápasy, máme veľmi dobrú šancu umiestniť sa,“ myslia si majitelia FutbalTour.sk Július Turček a Matej Očenáš.

slovensko autobusovy zajazd

CK FutbalTour.sk bude, samozrejme, realizovať zájazdy aj v tom prípade, že Slovensko postúpi zo skupiny do ďalšej fázy. O všetkom podstatnom bude cestovná kancelária FutbalTour.sk pravidelne informovať.

Kompletnú ponuku zájazdov na ME „21“ nájdete TU.