FutbalTour.sk a StudyPlanet.eu spájajú svoje sily!

Najväčší slovenský predajca futbalových zájazdov FutbalTour.sk a StudyPlanet.eu sa dohodli na úzkej spolupráci, ktorej súčasťou budú spoločné marketingové a predajné aktivity.

“Vzhľadom na to že StudyPlanet.eu neponúka iba klasické študijné pobyty, ale sa aj aktívne venuje propagácii futbalovo-jazykových pobytov v zahraničí bolo naše spojenie prirodzené. Spoločnosť StudyPlanet.eu je rýchlo rastúca a dynamicka firma a ich exkluzívne partnerstvo s Liverpool Academy v Anglicku a Ronaldo Academy v USA rozhodne zaujme aj našich klientov s deťmi v školskom veku “ – povedal Marek Vlha, marketingový manažér FutbalTour.sk.


„Sme nadšení zo spolupráce s najväčšou slovenskou spoločnosťou ponúkajúcou pre svojich klientov top servis v oblasti futbalových zážitkov. Budeme našim spoločným klientom ponúkať futbalovo – jazykové pobyty ušité na mieru, ako aj podporovať predaj produktov FutbalTour.sk prostredníctvom našich predajných kanálov.“- povedal Daniel Andráško, zástupca StudyPlanet.eu

Už čoskoro sa tak klienti FutbalTour.sk a Studyplanet.eu budú môcť tešiť na atraktívne ponuky zahŕňajúce nielen facinujúce zážitky z futbalových štadiónov ale aj na mieru pripravené jazykové pobyty. Viac o Studyplanet.eu si môžete prečítať TU.