Futbalové EURO: Slovenské zápasy napokon v Petrohrade a Seville

3 minúty čítania

Naši futbalisti odohrajú zápasy Majstrovstiev Európy v nových destináciách. Pre fanúšikov a cestovateľov je to skvelá správa hneď z niekoľkých dôvodov.

V Petrohrade plánujú otvoriť tribúny najmenej pre 34 000 fanúšikov. Zahraniční fanúšikovia nepotrebujú víza a sú oslobodení od karantény po príchode do krajiny.

Sevilla ponúka mix histórie, skvelého jedla a pohodovej letnej atmosféry. Horkokrvní Španieli na tribúnach a futbalové hviezdy na trávniku sú zárukou prvotriedneho reprezentačného výjazdu.

Zájazd sa dá naviac skombinovať s pobytom pri mori. Sevilla je tak dokonalý tip na júnový výlet za teplom a zážitkami.

V PETROHRADE S POLIAKMI A ŠVÉDMI

Veľkolepá vízia a kolosálny výsledok. Tento popis vystihuje Petrohrad ako cárske mesto, aj moderný štadión pre takmer 70 000 fanúšikov.

Na futbalových (2018) aj hokejových (2016) MS ukázali Rusi veľkú pohostinnosť a profesionalitu v organizovaní dôležitých akcií. S rovnakým očakávaním pripravujeme aj zájazdy na prvé dva duely Slovenska.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Odpovede na najčastejšie otázky k vstupenkám a zájazdom na Majstrovstvá Európy

Medzi zápasmi s Poľskom a Švédskom je trojdňová prestávka, ideálna na spoznávanie mesta. Najlepšie ho objavíte s našimi slovenskými delegátmi, žijúcimi priamo v Petrohrade.

EŠTE STE NEBOLI V ŠPANIELSKU? TERAZ JE TEN SPRÁVNY ČAS

Španielsko je zárukou kvality na ihrisku, aj na tanieri (alebo v pohári). V Seville spolu zažijeme všetko, čo má mať pravý futbalový zájazd.

Do tempa sa dostaneme prehliadkou mesta v sprievode našich slovenských delegátov a predzápasovú rozcvičku zahájime pri lahodnom víne s tapas.

Samotný zápas sľubuje veľký futbalový príbeh. Na jednej strane sa oň postarajú hviezdy Realu Madrid a FC Barcelona, na strane druhej zlatá generácia slovenského futbalu na čele s Kuckom a Hamšíkom.

A ak sa Vám zo Španielska nebude chcieť odísť, zájazd si môžete predĺžiť o roadtrip do Gibraltaru, alebo relax na plážach v Malage.

ZASLÚŽENÁ ODMENA

Zájazdy na reprezentačné zápasy patria k našim najobľúbenejším. Prinášajú magickú atmosféru súdržnosti a zážitky na celý život.

Vyberte si zaslúženú odmenu za odložené dovolenky, zrušené oslavy a vyčerpávajúci lockdown.

Kompletnú ponuku vstupeniek, zájazdov a darčekových poukazov postupne dopĺňame TU.

Veríme, že v Petrohrade a Seville zažijeme rovnakú eufóriu, ako na Majstrovstvách Európy vo Francúzsku.

KOMPLETNÚ PONUKU ZÁJAZDOV A VSTUPENIEK NA SLOVENSKO NÁJDETE TU