Futbalová smotánka prichádza, toto ponúkne osemfinále Ligy majstrov

Píše Richard Hanzlík

Skončila sa skupinová časť najkrajšej televíznej relácie na svete. Liga majstrov sa ukladá k zimnému spánku. V stredu večer sme spoznali posledných postupujúcich medzi šestnásť najlepšich a nakoniec sa zišla smotánka hodná Donovalov. Elitu dodalo päť najlsilnejších líg sveta. Anglicko, Španielsko, Taliansko, Nemecko a Francúzsko.

AKTUALIZOVANÉ: Kompletná ponuka zájazdov na Ligu majstrov

Prvé dve majú v hre dokonca všetkých nominantov. Takže tentoraz žiadny Šachtar Doneck, Porto a podobne. Respektíve, jedno obrovské prekvapenie máme aj tento rok. Ale postupne.

Uverejnil používateľ UEFA Champions League Utorok 5. novembra 2019

TOP favoriti

Otázka, či ​Liverpool ​dokáže obhájiť červenú radosť z Madridu, je stále na stole. Aj keď sa Jurgenova mašina rozhodla konečne vyhrať Premier League, má v nej už taký náskok, že jeden-dva zápasy môže v prospech Ligy majstrov veselo obetovať. Čo je lepšie, ako jeden titul? Dva! A pýtate sa, ktoré mužstvo nechce nikto vyfasovať? Áno, trvalý pobyt má práve na Anfield Road.

Letecký zájazd na Liverpool – Atlético Madrid

Keď naposledy v ​Barcelone ​oslavovali s ušatou trofejou, bol Bill Cosby len príjemný starý deduško. Leo ju Kataláncom sľúbil už pred rokom, ale zabudol to povedať svojim spoluhráčom pred zápasom na Anfielde. Štyri kusy tak rýchlo, že ani Boris Kollár sa nechytá. Ale Leo sa nakopol znovu k medzigalaktickým výkonom a tento rok vyzerá tak, že chce Barcu dotiahnuť k výhre aj sám. Griezmann zatiaľ veľmi nepomáha, ale ak máte Messiho, stačí vam aj desať Milanov Jurčinov, aby ste mali aspoň 90-percentnú šancu na výhru.

Letecký zájazd na Barcelona – Neapol alebo Letecký zájazd na Neapol – Barcelona

Uverejnil používateľ UEFA Champions League Nedeľa 1. decembra 2019

Čo je pravdy na tom, že ak Pep ani tento rok s ​Manchestrom City nevyhrá, vráti sa do Barcelony? V Premier League zaostávajú belasí za Liverpoolom ako Blaha za malým Mirkom z Uragánu, takže všetky oči na súťaž číslo jeden. Nedá sa ani povedať, čo majú Citizens urobiť lepšie. Možno byť pripravení aj brániť, keď treba? Alebo čakať, kým sa šťastie rozhodne trocha dopriať aj im?

Letecký zájazd na Manchester City – Real Madrid

Real Madrid ​objavil Fede Valverdeho, Hazard schudol, Courtois konečne chytí niečo viac okrem padajúceho stropu a Benzema hrá v životnej forme. V bielom dome nie je nič nemožné. Žiadny iný klub nikdy nemal takú silnú romancu s Ligou majstrov, aj keď postup z druhého miesta nerozdáva najlepšie karty. Nikdy nepodceňujte mužstvo, ktoré už trinásťkrát Ligu majstrov vyhralo.

Letecký zájazd na Real Madrid – Manchester City

Zizu má pri žrebe jasno, bude to tak? 🏆

Uverejnil používateľ FutbalTour.sk Štvrtok 12. decembra 2019

Farmárska liga. Tak sa hovorí Ligue 1, ktorej vládne ​PSG. Ligu pravidelne vyhráva už pred Mikulášom a od februára ju dohrávajú dorastenci. Posledná možnosť dvojice Neymar-Mbappe, aby spolu vyhrali niečo iné ako partičku Counter Strike. Skupinu šejkerský klub vyhral, ale vyraďovačka je už o niečom inom. Ale zase dobre, že ich máme, výlet do Paríža za futbalom je win-win.

Letecký zájazd na PSG – Dortmund

Juventus už jeden pomyselný titul vo vrecku má. Špekulant roka a majster príchodov voľných hráčov vyhral pomerne nudnú skupinu. A má Ronalda. A Buffona. Legendu, ktorej chýba práve táto trofej. Tých domácich má klub už dosť, tréneri sa na lavičke menia len kvôli neúspechom v Lige majstrov. Kedy sa to zlomí?

Aj ​B. Mníchov si dal vo vlastnej súťaži pauzičku. Pekné Vianoce doprial až šiestim súperom, ktorí sa na neho pozerajú zhora. Ale toto sú Bavori. Môže dva zápasy pred koncom ligy strácať sedem bodov a aj tak každý vie, že ju vyhrá. Navyše má najlepšieho hrotového útočníka na svete. Lewandowski dal už toľko gólov, že ho UNESCO zaradí medzi svetové dedičstvo.

Vstupenky na B. Mníchov – Chelsea

Uverejnil používateľ UEFA Champions League Streda 6. novembra 2019

Druhý sled

Borussia Dortmund ​prekĺzla o päť minút dvanásť a celému ESET-u odhadlo. Nielen jemu. Zápasy BVB sú Milan Lasica futbalu. To je radosť pozerať aj zo záznamu s komentárom Romana Juraška. Marco Reus je zdravý, Jadon Sancho si odkope poslednú sezónu pred veľkým prestupom.

Letecký zájazd na Dortmund – PSG

Diego Simeone síce v lete prišiel o Griezmanna a odhodlal sa k veľkej prestavbe, zatiaľ však musí byť spokojný. V lige je ​Atlético Madrid ​tesne za špicou a vôbec nestratilo tvár. Radšej by ste si dali šprint s dobermanom, ako absolvovali tréning na Wanda Metropolitano. Ale tento rok to na finále ešte nebude. Joao Felix si ešte počká.

Letecký zájazd na Atlético Madrid – Liverpool

Keď dostal Frankie Lampard šancu v ​Chelsea​, veľa fanúšikov si myslelo, že to boli pre zákaz prestupov. Jeho omladina je však medzi ligovou elitou a svetu dala okrem iného aj Tammyho Abrahama. A v kombinácii s Pulišičom vyzerajú ako nedeľa s voľným pondelkom.

Letecký zájazd na Chelsea – B. Mníchov

Uverejnil používateľ UEFA Champions League Streda 20. novembra 2019

Jose Mourinho je naspäť, tlačové konferencie ožívajú. Ale povedzme si pravdu, ​Tottenham má príliš široký káder, aby bojoval na viacerých frontoch. Zázraky z minulej sezóny sa nedejú každý víkend a aj ten VAR sa občas unaví.

Letecký zájazd na Tottenham – Lipsko

Prekvapenie sezóny

Postup ​Atalanty Bergamo bol neuveriteľný. Po prvých troch zápasoch vyzerali horšie ako trávnik na Tehelnom poli vo štvrtok večer. Potom však chlapci okolo Papu Goméza zabrali, hrala pre nich aj u nás postupová matematika a v poslednom zápase si prišli po postup. A čo je na tom najlepšie? Domáce zápasy hrávajú na San Sire. Slovom, veľmi blízko.

Letecký zájazd na Valencia – Atalanta

Vyraďovačka je znovu bez Slovákov. Teda, reálnu šancu mal len Milan Škriniar a aj tá mu ušla len preto, že jeho Inter doma porazilo béčko Barcelony. Slováci tak budú chýbať na ihrisku, na tribúnach však nemusia.

Kompletná ponuka zájazdov na Ligu majstrov

Upozorňujeme, že zľavy a akcie nie sú navzájom kombinovateľné. Ponuku zájazdov preibežne dopĺňame.


FOTO: Facebook/Liverpool FC