FOTOSÚŤAŽ o zájazd na Bayern a zľavy na štúdium v zahraničí

Škola je základ života! A to aj pre futbalistov. Ukážte, že vám okrem futbalu záleží aj na vzdelaní a môžete vyhrať atraktívne ceny. Už za jednu fotografiu sa môžete pozrieť na Bundesligu v slávnej Allianz Arene!

V spolupráci s poskytovateľom študijných a pracovných zahraničných pobytov StudyPlanet.eu vám prinášame atraktívnu súťaž o 2x zájazd na zápas Bayern Mníchov vs. Hertha Berlín (23. – 25. 2. 2018) a zľavy v hodnote 200€, resp. 150€ na štúdium v zahraničí. Stačí poslať originálnu fotografiu na tému „FUTBALOVÁ LOPTA+KNIHA“ na e-mail sutaz@futbaltour.sk a ste v hre!

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto pošle originálnu fotku na sutaz@futbaltour.sk, na tému: FUTBALOVÁ LOPTA + KNIHA. Fotku následne zverejníme v albume na facebookovom profile CK FutbalTour.sk.

Do kedy súťažíme?

Termín súťaže je 8. 11. 2017 – 20. 12. 2017. Súťažné fotografie posielajte na e-mail sutaz@futbaltour.sk do 20. 12. 2017, 23:59 hod.

O aké ceny súťažíme?

Hlavnou cenou 2x autobusový zájazd na zápas Bayern Mníchov vs. Hertha Berlín od FutbalTour.sk. Ďalšími cenami sú zľavy na študijné pobyty v zahraničí v hodnote 200€, resp. 150€ od StudyPlanet.sk. Zájazd získa autor fotky s najväčším počtom likes (hlasov) z fotiek uverejnených v albume CK FutbalTour.sk na facebooku. Autor fotky s 2. najväčším počtom likes (hlasov) získa zľavu na študijný pobyt v zahraničí v hodnote 200€, autor fotky s 3. najväčším počtom likes (hlasov) získa zľavu na študijný pobyt v zahraničí v hodnote 150€.