CEWE prináša klientom FutbalTour skvelé výhody

2 minúty čítania

Jednotka v cestovaní za futbalom a líder v oblasti fotoslužieb pokračujú v úspešnej spolupráci z minulých rokov. Klienti oboch spoločností sa tak môžu opäť tešiť na skvelé benefity.

Zľava až 20 EUR na CEWE fotoprodukty

Máme pre vás jedinečnú ponuku od spoločnosti CEWE. Zostaviť ľubovoľný fotoprodukt si s nami tento rok môžete so zľavou až 20 EUR a podľa hodnoty vašej objednávky si zvolíte zľavový kód.

Objednávajte online na www.cewe.sk a urobte radosť nielen svojim blízkym.

Od vyvolania fotografií z futbalového zápasu alebo rodinnej dovolenky cez výrobu fotoknihy a fotoobrazov až po vytvorenie osobného darčeka z vašich milovaných spomienok. CEWE fotoprodukty vám budú pripomínať krásne zážitky každý deň.

Zostavte si ľubovoľný produkt online na odkaze TU a podľa hodnoty vašej objednávky si zvoľte zľavový kód, ktorý vidíte nižšie.
*zľavové kódy na CEWE fotoprodukty môžete využívať celý rok 2023. Táto ponuka nezahŕňa poštovné a balné.

Fotografie – spomienky, ktoré pretrvajú

Cestovanie za svetovým futbalom je skvelá príležitosť na zvečnenie vzácnych okamihov. Zvlášť, keď sa na najväčšie európske štadióny vydáte v spoločnosti najskúsenejšej športovej CK na Slovensku.

Tím FutbalTour.sk, v spolupráci s delegátmi v mieste konania zápasu, poskytuje NONSTOP kompletný servis od letiskových transferov až po prehliadku štadióna. Zaručene vám tak zostane čas na ničím nerušené snímanie. Od pôvabných uličiek v meste až po súboje na trávniku s výhľadom z najlepších miest na štadióne.

Špičkový servis na celom Slovensku

V moderných predajniach CEWE na celom Slovensku stretnete ochotný personál, ktorý odborne poradí pri výrobe fotoknihy, tlači fotiek, nákupe kvalitného fotoaparátu alebo rôzneho ďalšieho sortimentu.