Fanúšikovia Barcelony či Liverpoolu. Títo influenceri s nami chodia na futbal

Hudobníci, kreatívci aj novinári. Klienti CK FutbalTour.sk sú rôzni, no jedno majú spoločné. Vášeň pre futbal a cestovanie. Prvotriedne služby a individuálny prístup zabezpečíme každému, kto chce zažiť nezabudnuteľné okamihy priamo na štadióne.

Raper Separ a speváčka Tina – fanúšikovia Barcelony

Manželia si vychutnali Ligu majstrov na katalánskom Camp Nou. Barcelona vyzvala Manchester United a bol to skutočne parádny futbalový sviatok. Na zápase im nechýbali dresy domácich Blaugranas. Zatiaľ čo Tina mala s vlastným menom, Separ uprednostnil Messiho.

„Ten rozdiel medzi tým – vidieť to doma a naživo, je obrovský. Atmosféra je brutálna,“ povedal Separ na svojich príbehoch, ktoré nájdete na našom instagramovom profile.

Food bloger Čoje – fanúšik Liverpoolu

Známy labužník, ktorý hodnotí jedlo doma i v zahraničí. Málokde by ste našli viac dobrôt ako na jeho Instagrame. Jeho príspevky na sociálnych sieťach nútia slintať tisíce sledovateľov.

Po zápase Liverpoolu proti Leicestru bol Čoje spokojný. Nielenže navštívil nové podniky, konečne videl naživo aj svojich miláčikov na Anfielde. Svoje skúsenosti spísal do recenzie. „Perfektný servis, priateľský a ochotný sprievodca, nádherný hotel a parádne miesta na štadióne. Behal som po meste pred zápasom dosť na vlastnú päsť, lebo to tak mám radšej, ale ocenil som možnosť, že som toto všetko mohol nechať aj na Futbaltour a mal by som postarané o každú hodinu pobytu zaujímavým programom.“ Viac recenzií nájdete na našom Facebooku.

Raper Majk Spirit – fanúšik Barcelony

„Rád navštívim kvalitné zahraničné ligy. Bol som si pozrieť Manchester United aj City, ale najväčším zážitkom je pre mňa El Clásico. V rámci spolupráce s CK FutbalTour.sk som si ho vychutnal a mal som zimomriavky,“ povedal slovenský raper Majk Spirit na margo legendárneho derby zápasu Barcelony proti Realu Madrid.

Okrem klubového futbalu sleduje aj výkony reprezentácie. S mnohými hráčmi sa pozná osobne. A slovenským sokolom zložil pesničku Šampión. Hoci si futbal rád vychutná naživo alebo v televízii, jeho oddychom je tiež hra FIFA.

Youtuber Expl0ited – fanúšik Realu Madrid

„Zostali sme v nemom úžase zo štadióna Realu Madrid,“ takými slovami komentoval Expl0ited skúsenosť s kolosálnym Santiago Bernabeu. Okrem futbalu sa obľúbenému youtuberovi páčila aj španielska kultúra a ľudia. Navyše si pochvaľoval chutné jedlo.

Čo všetko stihol počas zájazdu s CK FutbalTour.sk? Pozrite si video.

Števo Eisele – milovník F1

Moderátor aj komentátor športových prenosov je veľkým nadšencom F1. S CK FutbalTour.sk si okrem pretekov v Monze vychutnal aj prechádzku po okruhu a okolo boxov, kvalifikačné jazdy a bol exkluzívnym sprievodcom našich klientov počas päťdňového zájazdu.

Zájazd si spestril futbalom na milánskom San Sire.