Dobrodružné zájazdy do tepla s FutbalTour? Prečo nie!

Na čítanie nasledujúceho textu vám stačia 3 minúty.

Už je to rok, čo nemôžeme vycestovať na futbalové zápasy. Chýba nám pocit slobody, radosť z gólov či vzrušenie z nového zážitku. Práve preto sme si vo FutbalTour povedali, že stačí, a vymysleli vlastné dobrodružstvá!

Rozhodli sme sa pre exotické zájazdy do Zanzibaru, Dubaja a Dominikánskej republiky. Pre destinácie, do ktorých sa dá aj v súčasnej dobe plnej obmedzení bezpečne vycestovať a zažiť skutočné športové dobrodružstvá. Ísť na letnú dovolenku je skvelý nápad z viacerých dôvodov.

Čo tak partička futbalu na snehobielych dubajských plážach? Bezstarostný oddych v Dominikánskej republike či šnorchlovanie na Zanzibare? Minulý rok pre viacerých z nás nebol zrovna ľahký a súčasný lockdown na nálade tiež nepridáva. Je načase aspoň na chvíľu vymeniť Slovensko za miesto plné zážitkov a dobrej nálady.

Šnorchlovanie-na-Mnemba-Atoll

Hovorí sa, že cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpite a spraví vás bohatším. Ak si aj vy vážite viac zážitky ako hmotné dary, vydajte sa s nami do bezpečných krajín a spoznajte svet, aký ste doteraz nevideli. V hesle „vidieť, zažiť, mať sa dobre“ vás čaká najlepší pomer kvalita / cena na trhu, s množstvom programu a skúsení delegáti, ktorí vás bezpečne prevedú každým dňom s úsmevom na tvári. Pripravte svojich blízkych na to, že budú o zážitkoch z dovolenky počúvať ešte mesiace po vašom návrate.

Ak vám v ceste stojí strach z pandémie, máme pre vás dobrú správu. Na rozdiel od Slovenska a väčšiny Európy, nami ponúkané destinácie súčasne evidujú nízky či kontrolovaný výskyt ochorenia COVID-19. Nehovoriac o tom, že v tomto období narazíte na minimálny počet turistov a teda aj veľmi rozumné ceny.

Dubai s FutbalTour

11 dňový zájazd do Dubaja so slovenským delegátom

Dubaj je mesto rekordov a svetových unikátov. Doslova. Kde inde by ste v rámci jedného mesta našli najvyššiu budovu na svete, najväčší obchodný dom s podmorským akváriom a zasneženou zjazdovkou s tučniakmi, najväčšou fontánou, najrýchlejšou horskou dráhou, najväčším krytým zábavným parkom, najvyšším hotelom či najväčšou kvetinovou záhradou?

Znie to ako z rozprávky. A tou Dubaj skutočne je, veď na jeho čele stojí kráľovská rodina! Máte chuť oživiť svoj šatník v nákupnom centre Dubai Mall, vyskúšať si voľný pád z najvyššej budovy Burj Khalifa pomocou virtuálnej reality, alebo sa vydať na jazdu po zdanlivo nekonečnej dubajskej púšti? Je len na vás, ktorú stránku Dubaja spoznáte!

Veľká noc v Karibiku | Vitajte v Dominikánskej republike

Oblašt Punta Cana sa pýši dlhým, až 48 km súborom nádherných bielych pláží. Z nich tá najkrajšia, Playa Bávaro, je prešpikovaná kokosovými palmami siahajúcimi až po oblohu. A práve na tejto pláži a medzi týmito palmami sa nachádza náš rezort. Na toto ideálne miesto odpočinku a relaxu prichádzame hľadať svoj kúsok pokoja.

Nejde však iba o bezstarostné ležanie na slnku. Rezort ponúka niekoľko bazénov, tenisových kurtov, basketbalových i futbalových ihrísk, či dokonca 18-jamkové golfové ihrisko svetovej kvality. Komu by i to bolo málo, v oblasti sa nachádza ďaľších 10 golfových ihrísk, surfovacie centrum, a hlavné mesto Santo Domingo je vzdialené iba 2 hodiny jazdy.

Povestnú čerešničku pridáva miestna kuchyňa plná chutného jedla, miešaných kokteilov a presláveného karibského rumu. Karibik jednoducho nikdy nesklame.

KIWENGWA BEACH ZanzibarVeľkonočný Zanzibar na 12 nocí

Predstavte si raj na zemi. Čo vidíte? Biele pláže, azúrové more, palmy a málo ľudí? Presne taký je Zanzibar! A vy sa na ňom budete cítiť ako skutočný ŠAMPIÓN, presne tak, ako to vo svojej piesni spieva zanzibarský rodák Freddie Mercury.

Lákadlom tohto tropického ostrova sú okrem miestnej kuchyne aj pestré koralové útesy. Patria medzi najdlhšie na svete a ostrov je pre ne jednou z najvyhľadávanejších destinácií potápačov. Zažite nové dobrodružstvo a objavte s nami nevídaný podmorský svet! A keď sa vám (pod)vodné športy zunujú, je čas vyskúšať tie pozemné.

PREJSŤ NA PONUKU VŠETKÝCH ZÁJAZDOV DO EXOTIKY