Exkluzívne: Súťaž o zájazd na El Clásico pre 2 osoby

El Clásico – klasika futbalových klasík!

Súperenie Realu Madrid a Barcelony je najsledovanejším meraním síl minimálne na tejto planéte. Blaugranas ako zástupcovia Katalánska a Merengues reprezentujúci kráľovské Kastílsko.

Nepriateľstvo oboch táborov v posledných rokoch zvýrazňuje rivalita dvoch momentálne najlepších futbalistov – Lionela Messiho v drese Barcy a Cristiana Ronalda v tíme „pusiniek“.

El Clásico exkluzívne na DIGI Sport 3 v nedeľu 23. apríla so Štúdiom La Liga od 19:00 alebo priamo na Estadio San Bernabéu prostredníctvom zájazdu pre dve osoby.

el clasico barcelona real

Chceš cestovať na zápas La Ligy Real Madrid – FC Barcelona s DIGI Sport a FutbalTour? Tak posielaj SMS s odpoveďou na otázku:

„Je najlepším strelcom v histórii El Clásica Cristiano Ronaldo? Áno alebo Nie?“, na skrátené číslo: 6668 pre Slovensko, 900 11 30 pre Česko

SMS posielaj v tvare:

LL /medzera/ A, alebo LL /medzera/ N /medzera/ meno a priezvisko

Hráme o zájazd pre 2 osoby na zápas La Ligy Real Madrid – FC Barcelona, ktorý sa odohrá v Madride na Estadio Santiago Bernabéu v nedeľu 23. apríla 2017.

Cena: 2x lístok na zápas, 2x spiatočná letenka, 2x ubytovanie s raňajkami, poistenie a sprievodca.

real bernabeu

Do žrebovania budú zaradené všetky SMS zaslané do soboty 8. apríla do 12:00 h, ktoré budú v správnom tvare a so správnou odpoveďou. Žrebovať budeme počas Štúdia La Ligy cez víkend 8. – 9. apríla 2017 na DIGI Sport 3.

Zapojením sa do súťaže zároveň využijete kampaň JAR 2017 – DIGI GO a získate tak službu mobilnej televizie za zvýhodnenú cenu.

Cena SMS je 1,00 € vrátane DPH (Slovensko) a 30,- Kč vrátane DPH (Česko).

SMS hlasovanie zabezpečuje spoločnosť A SMS, s.r.o., SVK a pre Česko A SMS, s.r.o. v spolupráci s ATS Praha.

Štatút súťaže nájdete TU.