Dozrieva ako víno. Zlatan.

Klobúk dole! Čo by iní hráči dali za takéto štatistiky: Ibrahimovič dal po tridsiatke svoj gól číslo 250! Ak niekto prekonáva sám seba a popiera biologické zákony, tak je to práve on. Švéd je ozajstným diablom na európskych futbalových trávnikoch.

Big Sam čaruje a zbiera body. Záchranárska misia Crystal Palace pokračuje a to naozaj štýlovo. Za dva týždne vyhrali derby duely a porazili Chelsea i Arsenal. Na úplatkarskú kauzu exmanažéra Albionu sa tak rýchlo zabudlo.

Tottenham valcuje súperov atraktívnym tempo futbalom. Asi najviac talentovaný mančaft ligy nemá výrazné slabiny, takže konečne má reálnu šancu skončiť v tabuľke vyššie, ako jeho úhlavný rival z Emirates.

Sviatky oslávime v anglickom štýle, Manchester United vyzve Chelsea, takže zápas kola je jasný! Rivalita klubov i ješitných manažérov na lavičkách sľubuje veľkolepé divadlo. Tak si ho užite v našom priamom prenose!

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 32. kola
Dele Alli

Gol_kola

Parádnych gólov padlo v 32. kole viac než dosť. Azda najkrajší strelil hráč Tottenhamu Hotspur Dele Alli, ktorý odštartoval v súboji s Watfordom gólostroj kohútov.

VIDEO

Moment 32. kola
Štvrtá prehra Arsenalu vonku v rade

Moment_kola

Arsenal nezvládol dohrávku v Selhurst Parku. V londýnskom derby s Crystal Palace prehral 0:3 a bola to už štvrtá prehra za sebou na ihriskách súperov. V každom zo spomínaných zápasov inkasovali tri a viac gólov, čo sa im naposledy prihodilo ešte v roku 1929.

VIDEO

Hráč 32. kola
Romelu Lukaku

Hrac_kola

Belgický tank Romelu Lukaku sa opäť predviedol v plnej kráse. Jeho dva góly prispeli k víťazstvu 4:2 nad Leicestrom City. Líšky tak prišli o neporaziteľnosť pod vedením Craiga Shakespeara, naopak karamelky vyhrali siedmy zápas doma za sebou.

VIDEO

Zápas týždňa 33. kolo
Manchester United – Chelsea

ZAPAS TYZDNA

Šlágrom 33. kola Premier League je jednoznačne súboj Manchester United – Chelsea. Old Trafford bude svedkom súboja manažérskych osobností Josého Mourinha (dlhé roky trénoval aj Chelsea) a Antonia Conteho. Red Devils čakajú na majstrovskú trofej od roku 2013, ešte od čias Sira Alexa Fergusona, a ani v tejto sezóne sa im to s najväčšou pravdepodobnosťou nepodarí. The Blues sa naposledy z titulu tešili v roku 2015. Momentálne ide o duel šiesteho a prvého tímu anglickej najvyššej súťaže. Bilancia v ére Premier League hovorí v prospech hostí, keď z 49 meraní síl vyhrali sedemnásť, červení diabli trinásť. Aj prvý vzájomný duel v sezóne vyhrali Londýnčania, keď súpera zmietli 4:0.

Zápas sledujte na Veľkonočnú nedeľu 16. apríla o 17:00 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Matúš Lukáč. V predzápasovom Štúdiu Premier League prívita Michal Hrdlička od 16:30 privíta Szilárda Németha.

Program 32. kola:

Program_kola