Dozreli čerešne už v marci? Tie futbalové možno

AFC Bournemouth konečne v roku 2017 vyhral ligový zápas. A ešte ako! Cherries zahodili 2 penalty, ale hetrikom sa blysol King a kladivári odišli bez bodu. Skvelý duel! Jeden z najlepších za ostatné mesiace v Premier League! Marco Silva zachraňuje tigre a vyťahuje gólových žolíkov ako z klobúka. Ak mu ešte nejaké ostanú, záchranárska misia môže byť úspešná. Asi najmenej kvality a šťastia má Sunderland. Sme zvedaví, ktoré dva tímy ho odprevadia do Sky Bet Championship…

Na Anfield to bolo trápenie domácich, ale práve takéto „škaredé“ 3 body v tabuľke, môžu mať napokon cenu Ligy majstrov. Citizens doma vybuchli, nedali ani gól ,takže Guardiola ku kaderníkovi chodiť nemusí. Koľkože radosti muselo byť na Stamford Bridge.

V nedeľu ich čaká reparát, ale aj súper, ktorý má práve v takýchto zápasoch fantastickú bilanciu. Či bude pokračovať alebo sa skončí na Etihad, uvidíme vo veľkom zápase týždňa, ešte pred reprezentačnou prestávkou, Manchester City – Liverpool. Bude to remíza?

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 28. kola
Emre Can

Gol_kola

Liverpool zdolal v ťažkom zápase nováčika z Burnley a pričinil sa o to chirurgicky presnou strelou Emre Can.

Moment 28. kola
Bláznivá prvá výhra čerešničiek v roku

Moment_kola

Futbalisti Bournemouthu sa konečne dočkali prvého víťazstvá v roku 2017. Tri body prišli proti West Hamu a zariadil ich hetrikom Joshua King. A to si Cherries dovolili zahodiť dve penalty.

Hráč 28. kola
Omar Niasse

Hrac_kola

Manažér Hull City Marco Silva mal šťastnú ruku pri striedaní. Senegalčan Omar Niasse rozhodol dvoma gólmi záchranársku bitku so Swansea City.

Zápas týždňa 29. kolo
Manchester City – Liverpool

Zapas_tyzdna

Šlágrom 29. kola Premier League je mimoriadne dôležitý zápas o prvú štvorku zaručujúcu štart v Lige majstrov Manchester City – Liverpool. Etihad bude svedkom súboja manažérskych osobností Pepa Guardiolu a Jürgena Kloppa. The Reds čakajú na majstrovskú trofej od minulého tisícročia od roku 1990, Citizens sa z titulu naposledy tešili v roku 2014. Momentálne ide o duel tretieho a štvrtého tímu anglickej najvyššej súťaže. Tabuľkových susedov delia tri body a tak je po zápase možná výmena pozícií. Bilancia v ére Premier League hovorí jasne v prospech hostí, keď z 39 meraní síl vyhrali osemnásť, Sky Blue iba sedem. Aj prvý vzájomný duel v sezóne vyhrali na Silvestra Liverpoolčania 1:0 gólom Georginia Wijnalduma.

Zápas sledujte v nedeľu na Jozefa 19. marca o 17:30 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentujú Matúš Lukáč a Tomáš Bahník. V predzápasovom Štúdiu Premier League privíta Filip Mentel od 17:00 Petra Švancaru.

Program 29. kola:

Program_kola