Doma aj v aute. Zopár tipov na dobré športové podcasty

3 minúty čítania

V aute, v práci, v posilke. Podcasty sú všade. A nás baví, že je ich čoraz viac a viac kvalitných aj zo sveta športu. Tu je zopár tipov.

VAR

V-íkendový A-matérsky R-eport nielen z Premier League. Julo (zakladateľ CK FutbalTour, fanúšik Chelsea), Maťo (fanúšik West Hamu) a hostia hodnotiae uplynulý futbalový týždeň. Od fanúšikov, pre fanúšikov.

Boris a Brambor

Kreslený Tarzan s trenčianskou raketou to spolu ťahajú len od októbra 2019, ale jednoznačne ovládli náš podcastový priestor. Volajú si exkluzívnych hostí, rozhovory sú vtipné a absolútne vyvracajú predsudky, že každý hokejista má mentálnu výbavu Vinca Lukáča.

GRAFIKA: borisabrambor.podbean.com

Olympijský podcast

Ako už názov napovedá, toto je podcast pre fanúšikov viacerých športov. Moderátor Stano Benčat si pozýva bývalých či súčasných športovcov, trénerov, ale aj novinárov či športového psychológa.

Tu nájdete všetky naše olympijské hviezdy na jednom mieste.

GRAFIKA: olympic.sk

TakUrčitee Podcast

Prvý a hlavne neobjektívny športový portál síce nesype novú epizódu každý týždeň, ale ak máte čas, už ich v archíve leží 100 o všetko možnom.

Dokonca aj o americkom futbale. Ale aj rozhovory s Rišom Lintnerom, Tomášom Prokopom a ďalšími.

GRAFIKA: takurcitee.sk

MMA letem světem

Jeden zo zakladateľov projektu Oktagon sa už so svojim live video/podcastom prehupol cez 150. epizódu.

Ak chcete mať instantný prehľad o všetkom, čo sa v klietke deje, toto je najlepší zdroj. Domáce a zahraničné spravodajstvo od človeka, ktorý vie o MMA asi najviac v širokom okolí.

GRAFIKA: listennotes.com

Šport Denník N

Predstavte si klasické športové noviny z telky v podcaste. Len teda odbornejšie, zaujímavejšie, lepšie a hlavne v širšom kontexte.

Ale k tomu aj zaujímavosti, ktoré sa hodia rekreačným športovcom, ktorí chcú skúsiť crossfit alebo behanie.

GRAFIKA: sportdennikn.podbean.com

Telesná výchova – denník SME

Tento podcast je prehliadkou športu aj pre nešportovcov. Každý piatok sú vašimi kamošmi Samo Marec a Martin Psár a ich hostia.

Vtipné príbehy, cenné rady aj veľa príležitostí na smiech. Super spoločník na doma, cesty alebo nákupy.

sme telesna vychova podcastFOTO: sport.sme.sk

FOTO: pixabay.com