Do futbalových destinácií chodíme aj na menšie kluby

Londýn, Madrid a Miláno patria medzi najatraktívnejšie cestovateľské destinácie pre ľudí, ktorí chcú spojiť skvelý futbalový zážitok s návštevou metropoly. CK FutbalTour.sk do nich organizuje zájazdy nielen na zápasy veľkoklubov, ale aj na menšie, no takisto zaujímavé tímy.

Madrid nie je len o Reale

V hlavnom meste Španielska je, pochopiteľne, najväčším lákadlom Real Madrid. Za návštevu však stojí aj stánok Wanda Metropolitano. Na krásnom štadióne, ktorý má kapacitu takmer 70-tisíc, môžete vidieť mužstvo extrovertného trénera Diega Simeoneho s brankárom Oblakom, kapitánom Kokem či tretím najdrahším futbalistom histórie Félixom.

Zájazdy a vstupenky na Atlético

⏳ La cuenta atrás hacia el #AtletiOsasuna sigue su curso😴 ¡Atléticos, descansad, mañana viviremos un día muy…

Uverejnil používateľ Atlético de Madrid Piatok 13. decembra 2019

 

V Londýne okrem Premier League aj na Slováka

Metropola Veľkej Británie je sídlom piatich prvoligových klubov a rovnakého počtu tímov, ktoré hrajú druhú najvyššiu anglickú súťaž Championship. Okrem Chelsea a Arsenalu odporúčame aj Tottenham s trénerskou legendou Josém Mourinhom na novom štadióne, ktorý otvorili v apríli 2019.

V mimoriadne náročnej Championship si vydobyl post jednotky medzi tromi žrďami Fullhamu 23-ročný slovenský brankár Marek Rodák. Keď ho chcete vidieť naživo v akcii, zavítajte na Craven Cottage.

Vstupenky na zápas Fulhamu? Kontaktujte nás na info@futbaltour.sk

Uverejnil používateľ Fulham FC Official Pondelok 2. decembra 2019

Bergamo si zaslúži osobitnú pozornosť

Mesto je vzdialené od Milána menej ako 50 kilometrov, takže mnohí ho využívajú ako miesto príletu, odkiaľ sa ďalej presunú do mesta módy.

#ShakhtarAtalanta | 0-3 | FULL-TIME🖤💙 PASSIAMO NOI PASSIAMO NOI PASSIAMO NOI!!! SIAMO AGLI OTTAVIII!!!…

Uverejnil používateľ Atalanta Bergamasca Calcio Streda 11. decembra 2019

Avšak Bergamo je viac ako len prestupnou stanicou. Turistom ponúka kombináciu moderného a starovekého sveta. A tiež kvalitný futbalový mančaft. Atalanta Bergamo obsadila v minulej sezóne Serie A tretie miesto a v aktuálnom ročníku postúpila do osemfinále najprestížnejšej klubovej súťaže Ligy majstrov.

Zájazdy a vstupenky na Atalantu

FOTO: Creative Commons/Sven Manguard

Máte vysnívaný klub a nenašli ste zájazd v našej ponuke? Nezúfajte, ozvite sa nám na info@futbaltour.sk, radi vám pripravíme zájazd podľa vašich predstáv! Z lásky k futbalu

FOTO: pixabay.com


FOTO: Facebook/Atalanta Bergamo