Derby della Madonnina sa blíži!

Kde sú tie časy, keď v dresoch Milánskych klubov pobehoval Zanetti, Maldini, Ronaldo (ten pravý) alebo Pirlo. Časy sa menia a momentálne obidva pásikavé kluby z mesta módy štartújo novú etapu s ázijskými majiteľmi.

milano-zanetti-maldini

Milánske kluby, to dnes nie je krása Adriany Lima, alebo Margot Robbie. Ale stále v sebe majú niečo, vďaka čomu o nich môžeme hovoriť ako o Monice Belluci svetového futbalu. Aura veľkoklubu sa nad nimi vznášala aj v dobe, kedy majitelia nakupovali hráčov z výpredajov a hazardovali tak s dobrým menom klubu.

Je to ale práve tá aura, ktorá prinútila bohatých investorov k vstupu do obidvoch klubov, vďaka čomu by sa mala Európa pomaly pripravovať na ich návrat na vrchol. A vy môžete byť spolu s nami pri začiatkoch milánskej futbalovej renesancie.

inter-milano-choreo

Slávne Derby della Madonnina napíše ďalšiu kapitolu už čoskoro. Tentokrát bude v roli domáceho mužstva na San Sire modro­čierny Inter aj s talentovaným Milanom Škriniarom.

Oba kluby sa pred sezónou posilnili a na chyby nebude vo vypätom derby toľko priestoru ako v iných zápasoch Serie A.

Milan Škriniar

 

Vďaka autobusovému zájazdu si tento šláger môžete vychutnať za cenu, ktorej nemôže žiadne veľké európske derby konkurovať. Okrem futbalovej stránky spoznáte Miláno aj z tej turistickej.

Náš delegát vás prevedie centrom mesta a hlavnými turistickými destináciami na čele s katedrálou Duomo a vy si tak naplno vychutnáte mesto, ktoré žije kultúrou a najmä futbalom 365 dní v roku. Cesta luxusným klimatizovaným autobusom vám rýchlo ubehne aj vďaka zastávkam v Outlete, alebo na čarokrásnych jazerách v Taliansku.

Fotoalbum zo zájazdu na zápas AC Miláno – Inter Miláno

AC Miláno San Siro

Miláno čaká ďalšie veľkolepé derby, ktorého atmosféru jednoducho treba zažiť. Tak ciao v Miláne, ragazzi!

Kompletnú ponuku zájazdov na Serie A nájdte TU.