CK FutbalTour naďalej členom prestížnej asociácie i.s.t.a.a.

2 minúty čítania

International Sports Travel Agencies Association (i.s.t.a.a.) je medzinárodná asociácia, ktorá združuje športové cestovné kancelárie z viac ako 50 krajín sveta. Slovensko už od roku 2018 zastupuje aj najväčšia športová CK na Slovensku FutbalTour.sk.

 

Čo je i.s.t.a.a?

i.s.t.a.a. je jediná asociácia na svete, ktorá pôsobí globálne a združuje profesionálne organizácie z prostredia cestovného ruchu. Podporuje svojich účastníkov naprieč piatimi kontinentmi, prepája ich a usiluje sa o zviditeľnenie možností investovania v oblasti športového turizmu. Okrem spolupráce poskytuje príležitosti v biznis prostredí a vo vzdelávaní. 

FutbalTour.sk ako aktívny člen združenia disponuje certifikátom a prístupom do siete i.s.t.a.a. Zároveň má právo hlasovať o skutočnostiach týkajúcich sa fungovania asociácie. Veľkou výhodou združenia je rozvoj a zabezpečenie pozitívnej reputácie športových udalostí.

Výhody pre našich klientov

Vďaka tomuto partnerstvu CK FutbalTour získava nové kontakty a ďalšie znalosti z oblasti športových zájazdov a rozširuje svoju ponuku zájazdov, predovšetkým do netypických a exotických destinácií.

Užite si zájazd bez starostí a povinnosti s plánovaním nechajte na nás.