CK FutbalTour.sk získala ocenenie Superbrands 2020

Najväčšia športová CK na Slovensku FutbalTour.sk sa z tohto úspechu teší po prvý raz. Zaradila sa tak do prestížnej skupiny značiek, ktoré patria medzi špičku na Slovensku. Táto pečať je zárukou kvality, o ktorej rozhodla odborná porota a nezávislý prieskum.

O ocenení rozhodovali uznávaní odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy. Prieskum realizovala renomovaná agentúra GfK.

Najskúsenejšia športová cestovka sa zameriava najmä na kvalitu pre svoju klientelu. „Prvotriedna služba je naším primárnym cieľom a podstatou nášho podnikania. Všetko sa podriaďuje zvyšovaniu zákazníckej spokojnosti. Dôkazom toho sú stovky recenzií s najvyšším hodnotením kvality,“ hovorí konateľ CK FutbalTour.sk Matej Očenáš.

FOTO: FutbalTour.sk

Za športom s CK FutbalTour.sk už vycestovalo viac ako 90-tisíc fanúšikov. Prvenstvo drží slovenská spoločnosť aj v počte recenzií. Má ich najviac spomedzi všetkých cestovných kancelárií a agentúr. Vďaka vyše 1100 názorom na Googli a Facebooku si drží špičkové hodnotenie 4,8, resp. 4,7 z možných 5 hviezdičiek.

Ako hovorí predstaviteľ spoločnosti, hlavnou prioritou je klient. „Cieľom je nielen spokojný, ale nadšený fanúšik, ktorý bude o svojich zážitkoch hovoriť ďalej a odporúčať FutbalTour.sk ako správneho partnera pri cestovaní za športom,“ vysvetľuje Očenáš.

Štandardný zájazd na futbal obsahuje aj služby skúsených delegátov, ktorí sú účastníkom kedykoľvek k dispozícii. „Klienta sprevádzame a vedieme za ruku od prvého kontaktu až po návrat zo zájazdu. To, čo sľúbime, splníme a snažíme sa pridať aj niečo navyše,“ opisuje zástupca spoločnosti.

Líder segmentu zabezpečuje cestovanie za športom už od roku 2008, je členom Medzinárodnej asociácie športových kancelárií (i.s.t.a.a.) a okrem Slovenska pôsobí aj na českom, maďarskom, rakúskom, rumunskom a chorvátskom trhu.

Okrem zájazdov, ktoré zahrnujú letenky, ubytovanie, vstupenky aj delegáta, CK FutbalTour.sk ponúka aj predaj samostatných lístkov na športové podujatia.

FOTO: koláž, FutbalTour.sk


FOTO: FutbalTour.sk