Chcete ušetriť a byť informovaný? Odoberajte náš newsletter

Radi by ste mali prehľad o aktuálnych zájazdoch a nezmeškali výhodné ponuky alebo by ste chceli vidieť naživo svoj obľúbený klub? Potom je odoberanie nášho newslettru najlepší spôsob ako byť vždy informovaný.  Najrýchlejší klienti CK FutbalTour.sk už zažili kompletný autobusový zájazd do Allianz Areny za 89 €, futbalový víkend v Londýne za 240 € či Ligu majstrov v Madride za 290 €.

Čo je to newsletter?
Newsletter je prehľad noviniek odosielaný vo forme e-mailu. V našom prípade ide zväčša o first-moment ponuky zájazdov. V dostatočnom časovom predstihu pred samotným zápasom sú totiž ceny leteniek do miesta zápasu, ako aj ubytovacích kapacít výhodnejšie.

Pri vstupenkách na zápas zase platí, že v predstihu máte na výber zo všetkých kategórií a tým pádom si môžete vybrať miesto na štadióne podľa vlastných preferencií.

Výhody odoberania newslettra

  • Odoberateľov newslettra zvýhodňujeme first-moment akciovými cenami
  • Máte prehľad o aktuálnych zájazdoch a novinkách
  • Nezmeškáte otváracie (t.j. najnižšie) ceny zájazdov
  • Prečítate si o svojom obľúbenom klube či štadióne v blogu
  • Z odoberania newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť

„Klubový“ newsletter

Zamilovali ste si svoj klub natoľko, že by ste ho nezradili návštevou iného futbalového zápasu? V takom prípade odoberajte novinky týkajúce sa iba vášho obľúbeného klubu. Vašu oddanosť vyvolenému klubu spoznáme ak do nezáväznej rezervácie, kontaktného formulára alebo priamo emailom uvediete názov obľúbeného mužstva.

Upozornenie: V emaily, na ktorý odoberáte náš newsletter, si pravidelne kontrolujte aj SPAM (nevyžiadanú poštu). Vaša emailová schránka totiž môže naše novinky uložiť aj tam.