Chcete mať športové prenosy vždy so sebou? Využite DIGI GO

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA poteší nielen nových, ale aj existujúcich zákazníkov. Výhodné cenové benefity, balíčky internetu s televíziou a HBO programy pre všetkých sú určite tými správnymi dôvodmi na radosť. A netreba zabudnúť na služby DIGI GO, ktorú nepochybne ocení každý fanúšik športu.

Futbalové ligy sa blížia k vrcholu sezóny! Zákazníci DIGI SLOVAKIA majú prístup k piatim programom DIGI Sport už v základnom balíku, a to bez poplatkov navyše. Navyše ich môžu sledovať aj mimo svojej obývačky na mobilných zariadeniach.

Zákazníci, ktorí využijú jarnú kampaň, budú mať zápasy anglickej Premier League, nemeckej Bundesligy, talianskej Serie A či temperamentnej španielskej La Ligy pod palcom vďaka mobilnej aplikácii DIGI GO na 2 roky úplne zadarmo. A bonus navyše: ako získate trojmesačný voucher DIGI GO aj pre kamaráta? 

Čo treba urobiť?

  • Urobiť objednávku satelitnej alebo káblovej TV služby cez web digislovakia.sk
  • Zadať do objednávky špeciálnu poznámku: Futbaltour
  • Po úspešnej inštalácii vás odmeníme okrem kampaňových zliav, DIGI GO na 2 roky zadarmo aj trojmesačným voucherom pre kamaráta

Okrem svetového futbalu ponúka DIGI aj zlepšený internet. „Sme radi, že vieme poskytnúť zákazníkom komfort kompletnej služby 2PLAY a teda televíznej služby s internetom v jednom balíku. Verím, že zdokonalenie internetovej služby poteší nielen nových, ale aj existujúcich zákazníkov,“ vyjadril sa Michal Mažár, marketingový a obchodný riaditeľ spoločnosti DIGI SLOVAKIA. Spoločnosť rozšírila pokrytie siete pre väčšinu slovenských domácností.

Tí, ktorí využijú jarnú kampaň s viazanosťou, majú možnosť ušetriť až do 200 €! Od odpustenia aktivačných a inštalačných poplatkov v hodnote 80 €, cez aplikáciu DIGI GO až po bonus za vernosť v hodnote 60 €. K tomu všetkému programy HBO na dva mesiace ako darček. Viac o jarných zľavách sa dočítate tu.

S blížiacim sa vyvrcholením kultového seriálu Game of Thrones z produkcie HBO sa DIGI rozhodla priniesť svojim novým aj existujúcim zákazníkom jedinečnú možnosť byť súčasťou poslednej série.

Po splnení aktivačných podmienok existujúci zákazníci počas obdobia od 1.3.2019 do 15.4.2019 získajú odmenu v podobe programov HBO ako darček, vďaka čomu si budú môcť vychutnať prvú časť poslednej série seriálu. Noví zákazníci pri využití kampane s viazanosťou dostanú na 2 mesiace balíček HBO ako darček.