Boli sme na Audi Cupe: Lákadlom mesto a slávne kluby, vyšli aj selfie s hviezdami

Zájazdovú sezónu 2015/16 sme otvorili vo veľkom štýle. Pomohol nám k tomu Bayern Mníchov, ktorý každé dva roky organizuje atraktívny turnaj Audi Cup. Nemecký veľkoklub si do Allianz Areny pozýva známe futbalové značky a fanúšikovia z celého sveta majú o perfektný dvojdňový program postarané.

Spojenie Audi Cupu a CK FutbalTour.sk je už tradíciou, autobusové zájazdy do bavorskej metropoly sú medzi našimi klientmi veľmi populárne.

Každým ročníkom záujem o turnaj rastie a do Mníchova smerovali stovky našich klientov. K dispozícii boli jednodňové zájazdy na semifinále alebo finále a samozrejme aj exkluzívnejší zájazd s ubytovaním a sledovaním oboch hracích dní.

Ďalšie desiatky zvolili individuálnu cestu, takže sme im zabezpečili vstupenky presne podľa požiadaviek.

IMAG1904 11822564_1086943677999940_7902989727738031482_n

Prípravy na prestížne podujatie sme začali už v júni, kedy Bayern Mníchov definitívne potvrdil zoznam účastníkov a bolo jasné, že okrem Realu Madrid sa fanúšikom predstavia aj AC Miláno a Tottenham.

Zabezpečenie autobusovej dopravy z jednotlivých miest, rezervácia adekvátneho ubytovania, zaistenie delegátov, presné rozdelenie a príprava vstupeniek podľa kategórií či mnoho ďalších dôležitých úloh.

To všetko sú postupy a procesy, ktoré klienti nevidia, nemusia sa o ne zaujímať a môžu sa iba bezstarostne tešiť na skvelý futbalový výlet.

fc-bayern-mnichov-fc-barcelona-69_987

Nadišiel dlhoočakávaný deň a klienti z celého Slovenska (aj z Česka) s radosťou zaujali miesta v autobusoch, aby po pár hodinách vystúpili pred jedným z najmodernejších štadiónov sveta.

Po spoločnej fotografii, ktorá neodmysliteľne patrí k našim zájazdom, sa časť klientov v sprievode delegáta presunula metrom do centra, zvyšok si dôkladne obzrel arénu a netrpezlivo čakal na otvorenie brán.

Audi Cup 2013

V centre mesta sa to v horúcom počasí mixovalo fanúšikmi z najrôznejších krajín a najmä v dresoch jednotlivých účastníkov turnaja. Prevahu mali samozrejme domáci, ktorým zdatne sekundovali priaznivci „bieleho baletu“ a miestami sa objavili aj dresy „rossoneri“ či londýnskych „kohútov“.

Všetko sa odohrávalo v pokojnej atmosfére, na terasách barov a typických bavorských reštaurácií. Ladili sa hlasivky, ozývali sa chorály a okoloidúci si vychutnávali futbalovú atmosféru aj v meste.

S klientmi, ktorí mali zájazd na oba dni aj s prenocovaním sme si v rámci voľného programu spoločne pozreli aj rozľahlý Olympijský park s bývalým štadiónom Bayernu a susedné sídlo automobilky BMW.

IMAG1949  IMAG1943

Po výdatnom a kvalitnom obede a krátkej prechádzke uličkami centra nasledoval návrat ku štadiónu. Človek už nepotrebuje žiadnu mapu ani veľké orientačné schopnosti, masa fanúšikov privedie každého až ku vstupnému turniketu.

Stačí si už iba nájsť svoje miesto, prípadne navštíviť niektorý z fanshopov alebo sa občerstviť v bufete. Dvojnásobná futbalová porcia je veľkou výhodou Audi Cupu.

Každý deň sme mali možnosť vidieť v akcii všetky štyri tímy a aj keď išlo hlavne o prípravu, hráči na trávniku sa snažili predviesť to najlepšie zo svojho umenia.

audi-cup-2013-70_1019

Fantastické futbalové divadlo vo výbornej atmosfére ponúklo napätie až do úplného konca. Keď sa už-už zdalo, že vo finále snov medzi Bayernom a Realom gól nepadne, pár sekúnd pred koncom riadneho hracieho času udrel kanonier Lewandowski a zabezpečil, že trofej neopustí Allianz Arenu.

Diváci a medzi nimi aj množstvo našich klientov sa tešili na dramatický penaltový rozstrel, tak možno nabudúce.

11815966_10205936129619988_1894713207_n 11822530_904489836270969_7150899229019313061_n

Po skončení duelu nasledoval ešte krátky ceremoniál, kde domáci tím prevzal prvú trofej sezóny. Klienti si zatiaľ mohli spraviť posledné fotografie či nasať atmosféru tohto skvelého podujatia v supermodernej Allianz Arene.

Ešte o niečo odvážnejší boli naši najmladší účastníci zájazdu, ktorí po záverečnom hvizde preskočili bariéru, vbehli na trávnik a túžili sa stretnúť so svojimi futbalovými idolmi. Vzhľadom na prísne pravidlá pri organizácii podobných veľkých zápasov síce poriadne riskovali, ale napokon sa im to vyplatilo.

Medzi superhviezdami kráľovského veľkoklubu zrazu pobehovali aj Slováci v dresoch Realu, ktorých spočiatku organizátori ani nerozoznali od hráčov.

Vznikli tak exkluzívne selfie fotografie so Sergiom Ramosom či Jamesom Rodriguezom a kolumbijská hviezda dokonca neváhala mladíkovi darovať svoj dres. Usporiadatelia si ich všimli až neskôr, vyviedli ich z hracej plochy, ale po krátkom dohovore aj hneď pustili.

Chlapcom z nášho zájazdu tak smelý plán (ktorý podľa slov rodičov pripravovali celý deň a spočiatku s ním nesúhlasili..) takmer do bodky vyšiel. Do svojej futbalovej kariéry majú o motiváciu naviac postarané.

Cenná trofej, teda prepotený dres Jamesa, mala úspech aj pri autobuse, veď skoro každý si ho chcel chytiť a niektorí ho neváhali aj ovoňať.

5 6

 IMG_3815 IMAG1951

Audi Cup 2015 rozhodne splnil a zrejme aj prevýšil očakávania drvivej väčšiny klientov. Svedčí o tom množstvo emailových či telefonických poďakovaní a tiež fotografií, ktoré nám poslali.

Sme radi, keď môžeme futbalovým fanúšikom plniť sny, rozdávať radosť a prinášať nezabudnuteľné zážitky. Všetkým klientom takisto ďakujeme za bezproblémový priebeh a vidíme sa na našich ďalších zájazdoch po Európe!

Kompletná fotogaléria zo zájazdu na Audi Cup